maanantai 27. syyskuuta 2010

Viikonlopun saldoa..

Perjantaisen yökyläilyn tuloksena syntyi tällainen vaippakakku! 
Itse olin vain auttava kätenä, kun kyhäiltiin tällainen ystäväni viemisiksi vauvakemuihin. Lopputulos oli mielestämme loistava, joten tekin saatte ihailla kuvan kera! Netistä löytyneissä kuvissa oli hieman erilainen tapa kääriä vaipat ja myös aivan liikaa kaiken maailman härpäkkeitä roikkumassa. Mutta tässä simppeli ja erittäin hyödyllinen lahja tulevalle vauvaperheelle! Kakun päällä oleva lelupallo kruunaa kokonaisuuden. Ja vinkkinä, ettei kannata tehdä kakkua kaikkein halvimmista vaipoista, jos haluaa että ne joskus hyötykäyttöön asti päätyvät. Pampersit on parhaita =) Ja neljä kättä on teko vaiheessa parempi kuin kaksi!


Lauantain aurinkoinen päivä kului osittain takapihalla seuraavan maalausprojektin parissa. Nyt kun keittiöntikkaat on saatu valmiiksi ja innostusta riittää pitäisi saada nämä..

..valkoisiksi. Näitä on siis neljä kappaletta ja pyöreä pöytä. Että urakkaa riittää! Onneksi ensi viikoksi on luvattu poutaisia päiviä. Satuin näkemään yksi päivä FST:ltä ohjelman jostain juuri avatusta ruotsalaisesta desing-hotellista, jonka huoneissa oli juuri tällaiset tuolit! Hyvä suomi ja suomalainen laatu! Nämä on nimittäin kaivettu myös aitasta ja ennen nykyistä vihreää väriä ne on olleet valkoiset...ja ehkä sitä ennen puun väriset? Ainakin mummilassa on puun värisenä sama kalusto.

Sunnuntai menikin sitten isin pelissä kannustus joukoissa. Vastustajankin kannattajat saapuivat paikalle oikein kunnon rekvisiitan kera..

Ja Fufutzela-torvienkin (vai miten se nyt kirjotetaankaan?) soidessa cecilia nukkui puolen tunnin päikkärit vaunuissa. Ja se oli metakkaa se! Ihmettelin kyllä, vaikka toisaalta se on varmaan tottunut jo aikas hyvin.

Olihan meillä tietenkin kannatusvaatteet!! Vaikka lopputulos nyt ei ollutkaan toivottava :(
(Ja kuten Tiinuli kuvasta näkee, on nahkatakki otettu jo käyttöön! =) Lemppari )
Kuola valuu..
Ja meille molemmille kasvoi kaksoisleuat perjantaisesta suklaan syönnistä!

Cecilia sai joukkueelta aikoinaan pelipaidan, jossa on isin pelinumero selässä. Ja äiti kaivoi heti vanhat balettitossut esiin! Että jos kerran alkaa tää harrastusten syöttäminen =)

Hihat on vielä vähän pitkät..Kasvuvaraa!
Viimeinen matsi olisi sitten viikon päästä ja sitten ensi vuonna uudet kujeet.

Lopuksi vielä linkki niille, jotka jäivät mietiskelemään Cecilian banaanin syöntiä..
Aiheesta löytyy myös paljon muuta luettavaa, mutta tässä lyhykäisyydessään asian ydin. Iloista ruokailijaa seuratessa,
onhan se tyyli tämäkin:
Kun selkänojan tarkoitus hämärtyy.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hih! nyt vasta pääsin lukemaan teitin loppu vkolopun puuhailuja. Kiva että takki on hyvä!

Saat ensi kerralla valottaa mihin tuo tuoli/pöytä projekti sijoitetaan :-)

Vaippakakku sai muuten kovasti kehuja. Ja sain kuin sainkin sen vielä sellofaaniin, jolloin se oli vielä edustavamman näköinen.

ps. mullekin kasvoi kaksoisleuka... bllaaaahh

Lystimäki kirjoitti...

Projekti olis tarkoitus tulla Suomenojalle töihin. Katsotaan nyt mihin päiväuni ajat riittää =)