perjantai 24. syyskuuta 2010

Kodin värit


Kuten sanottua, meillä jotain ruskeaa ja turkoosia löytyy kotoa....
Seuraavassa kodissa tulee olemaan varmasti jotain muuta. Tai no, vannomatta paras! Voi olla,että muutto tulee vasta parin kolmen vuoden päästä jos silloinkaan. Kiva alkaa kuitenkin hiljalleen suunnittelemaan mitä sinne haluaisi, toteutuu sitten mitä toteutuu. Muutama ajatus nykyisestä ja tulevasta..

Keittiö.

Keittiön kaappien välitilassa on bambu-kuvioinen tapetti kirkkaan lasin takana.


Valkoiseksi maalatut keittiötikkaatkin ovat päässeet jo käyttöön.

Keittiötikkaiden mahdollinen ruskea kuviointi on vielä mietintämyssyssä. 

Keittiön kanssa on ollut ongelma jos toinenkin. Remontti tehtiin pari kesää sitten. Ja toissa talvena se tehtiin vesivahingon takia uudelleen. Ja edelleen puuttuu vähän valoja ja välitilanlasit on irti :( . Mutta on se niin kiva. Ja Oma :) Näin syksyä kohden vaan on ilta illalta pimeämpi tehdä ruokaa, mutta kaikkeen tottuu. Taitaa alkaa kolmas talvi ilman valoja. Meille on tehnyt oharit sähkri jos toinenkin.. Eipä voi mittään, kun ei itse osaa tehdä täytyy vaan kestää. Meidän kodissa on kyllä kaikki "vähän kesken"..

Nykyinen keittiö on aivan mahtava. Kaapit on korkeakiiltoista valkoista kaikki ja vetimet metalliset pyöreät. Tasot oli muistaakseni Akaasia, kuitenkin lähes pähkinän väriset, mutta halvemmat :) Kuvassa näyttää ehkä vähän punertavalta, voi johtua tuikkujen hiekasta (?) koska ei ne oo!

Olohuone.

Sohvatyynyt ja torkkupeitto, Designers Guild.
Tyynyt ja peitto olivatkin jo aikaisemmin kuvassa. Olkkarin sohva hankittiin neljä vuotta sitten. Ja se on niin iso,että huonejärjestelyjen muutuessa keittiörempan aikana, siitä on viety puolet töihin. Onneksi on nämä moduulisohvat nykyään käteviä muunnella! Just tämän viikon Tilassa oli, että mm. sohva kannattaa ostaa myös tulevaa asuntoa silmällä pitäen ;) Eli näillä näkymin sohva (toivottavasti!) on tulossa ja mahtuu kokonaisuudessaan tulevaan olkkariin.


Takapiha.Muurin päälle pojat suunnitteli lasin, joka kestää kyllä suomen talvet. Ei ollut moksiskaan esim. viime talven lumimäärästä. Tämän haluaisin ehdottomasti muutossa mukaan!! Ei taida olla mahdollista :(


Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä arvatkaapa mitkä mätsää tietenkin kaikkiin näihin??

Tietenkin vaunut! Näitä ihailin viime kevät talven kotona ison mahani kanssa.

Gesslein F6.

Nyt vaan kovasti sisustusblogeja lukemaan ja haaveilemaan..!

Näiden kuvien myötä mukavaa ja rentoa viikonloppua kaikille!! Me pirpanan kanssa pakataan kimpsut ja kampsut ja paetaan yökylään ystäville. Tämän asunnon valloittavat aikuiset (??! =) ?) miehet ja pleikka!?
Moikkelis!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

nimenomaan AIKUISET miehet :)