tiistai 14. syyskuuta 2010

Saiteinen Syyskuun TiistaiNyt olisi takapihalla aimo annos luumuja!!

Oksatkin taipuvat maata kohden..
Tykkään kyllä luumuista itsekin, mutta oon tosi huono keräämään niitä syötäväksi. Voisi kai niistä joku osaava jotain hilloakin tehdä..? Nyt ne alkaa oleen aikaslailla kypsiä, osa jo homehtuukin :( Syksy on nyt tullut. Vettäkin sataa.


Ja toinen projektini on edennyt askeleen eteenpäin! Näistä vihreistä keittiötikkaista on nimittäin tarkoitus saada valkoiset. Onhan se vihreäkin ihan kiva väri...Äiti...silloin joskus ollut. Mutta tikkaat on olleet meillä kotona aikanaan niin pienestä kuin muistan. Ensin puun värisinä, sitten tällaisina vihreinä. Ja koska meillä ei nyt omassa kodissa ole keittiötikkaita saatu hankittua, miksei sitten hyötykäyttäisi näitä.
Väri nyt kuitenkin on tarkoitus entrata valkoiseksi. Tässä vasta ensimmäinen maalikerros kuivumassa. Saas nähdä pilaako sateinen syyskuu mun ulkona maalaamisen jatkossa. Kuukausi ainakin kesti siitä kun sain ensin pestyä ja hiottua vanhan maalikerroksen, siihen että valkoinen maali pääsi pintaan. Voi olla että tulee vielä jotain kivaa kuviota/tekstiä ruskealla..Hmm..


Kyllä tämä tästä. Mukavata syksyistä syyskuuta!

Tyttö on päikkäreillä, mutta tässä Cecilian varpaat kun ei vaatteista ole kuvaa ;)

Ei kommentteja: