maanantai 20. syyskuuta 2010

Tyttöjen sunnuntai

Sunnuntain saldoa ->ulkoilua, kyläilyä, ruokakauppaa, kotitekoista lasagnea ja pullaa, sekä Dancea!!

Paita, röyhelö sukkikset  KappAhl.

Tänään sitten vaihteeksi oli päällä jotain äidin itsensä ostamaa. Ja se kyllä näkyy väristä ;) 

Vaateyhdistelmä nyt on vähintäänkin outo, mutta ei se mitään..Paita meni nyt tänään mekosta, koska se on 80 senttinen ja vielä vähän reilu. Samalla jää näkyviin sukkisten suloiset pehvaröyhelöt. (Ne on niin mahtavat nyt kun mennään seuraavassa kuvassa esitellyllä tyylillä!) 

Sukkisten päällä olevat säärystimet oon saanut joskus ostaessani kantoliinan Villiankasta. En tiedä minkä ikäisille tai mihin tarkoitukseen niitä kuuluisi käyttää, mutta ainakin ne lämmittää!

Hitaasti mutta varmasti eteenpäin!


Aina kun ottaa peilin kautta kuvia ilman salamaa, niin kuvat on aikas epätarkkoja. Mutta laitetaan nyt pari meistä yhdessäkin.

Äiti vähän 'huutaa' jotain .. =)
Ja Ceciliaa kiinnostaa kamera, ei peili.


Siinä peilin laittamisessa makkariin on tietysti se huono puoli ettei voi sit enää kuskata sitä ympäri kämppää ja ottaa yhteiskuvia =) Että en tiedä .. miten se ois .. paras ..?
Kuvassa olevan turkoosi-ruskeen huivin oon joskus omalta äidiltä "lainannut" Tammerfesteille. Se oli silloin toppina päällä, ässä vähän normaalimmassa käytössä.Joku päivä tässä kun jaksaa ja ehtii, niin voin laittaa tänne kuvia mitä kaikkea ruskeaa ja turkoosia meillä täällä kotona on :) Siitä alkaa jo kaveritkin vitsailemaan!

Viime yönä meillä taas pitkästä aikaa nukuttiin hyvin. Ja hyvin tarkoittaa nyt 5h + syöttö + 4h unta putkeen. Viimeaikoina kun on ollut tytöllä nälkä kahden tunnin välein läpi yön. Nyt siis hyvin levätyn yön jälkeen on taas täynnä energiaa. Ja tänään se tuhlattiin kunnon kauppareissuun, ruuanlaittoon ja oikeasti leivoin myös pullaa! Meillä oli tytön kanssa vähän niinkuin tyttöjenpäivä, koska isi oli pelissä Somerolla. Omat lenkit on nyt jääneet vähemmälle kun on ollut pientä flunssaa ilmassa..Aamuisin aina tosi tukkoinen olo :(

Ja koska tyttö nukkuu, täytyy kait sitä mennä tästä itsekin lataamaan akkuja ensi viikkoon!

Ei kommentteja: