keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Sykkii, sykkii..

Tänään ollaan sitten viuhuttu paikasta toiseen oikein urakalla. Tai oikeastaan meno alkoi jo eilen. Eilinen päivä meni sellossa haeskellessa Cecilialle lämpimämpiä syys/talvi -vaatteita. Parhaat löydöt tehtiin kuitenkin Akseli-kirppikseltä. Niistä tulee kuvia sitten myöhemmin, kun ehdin pesemään ja saadaan käyttöön. 

Virkattu mekko, Cecilia ja LEO.
Ruokakauppa

Sellossa tuli muuten taas selväks, miten älyttömän hyvä on meidän oma ruokakauppa, jossa on perheparkkiruudut! Hyvä olarin prisma! Muualla en oo vielä samanlaisiin törmännyt. Siis normaalia leveämmät parkkiruudut ovien lähellä. Ton tytön saaminen ulos autosta turvakaukalossa on nimittäin aikas haaste noissa normaali kokoisissa parkkiruuduissa ja täpötäysissä parkkihalleissa. Ja vaunut ja ne ruokakassit ja...Kyllä te tiiätte =)

Virkattu mekko ja takki samaa sarjaa.

Jälleen näkemisen tuskaa..

Eilen illalla tyttö oli hoidossakin muutaman tunnin. Ihan harjoitus mielessä. Ja olihan siellä itkettykin :( Kun ei tullut uni vieraassa paikassa. Äiti kävi sillä aikaa juoksemassa piiitkästä aikaa ja saunassa myös! Tunnin erittäin kevyt lenkki, kun puolikkaan jälkeen oli reilu viikon lievää flunssaa. Varovainen alku siis. Saunan jälkeen kun jälleen näkeminen koitti Cecilia teki kyllä selväksi, että äiti on ollut poissa. Siinä ne isin kanssa naureskeli jo ja kotimatkalla oli vähän nukuttu, mutta äidin kun näki tuli saman tien sellainen parku että!! Voi toista .. tajusi että "missä sä oot ollut!?". Vaikka vierastusta varsinaisesti ei vielä olekaan ollut.


Neidillä se tukka kasvaa. Sen lisäksi että se kasvaa ylös päin, se kääntyy vielä taakse päin..Onkohan äiti harjannut sitä epähuomiossa väärään suuntaan? Kuvissa oleva keltaruskea takki ja mekko on mummun työkaverin tekemät. Cecilia sai ne ristiäislahjaksi.  Aivan ihanat! Sarjaan kuuluu vielä hattu, mutta se alkaa olla jo vähän pieni. Kesällä tuli käytettyä mekkoa t-paidan alla, mutta näin talvea kohden vain lämpöisempi body alle ja vielä voi hyvin käyttää!

Hampaat =)Tänään tuli tehtyä taas yksi ikean keikka, työn puitteissa tällä kertaa. Kokoamatta jäi vielä kaikki kaapit ja hyllyt, mutta hiljalleen. Työn saralla vähän muutenkin puhaltaa uusia tuulia, joten jonkin verran joutuu tuota isäntää asioissa auttelemaan tämä lomalainen. Saas nähdä ;)

Nyt odottaa sellainen kasa kotitöitä että..

Tzau.

Ei kommentteja: