keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Äidin testausta, osa 1

Tämän hetkinen blogimme päätähti Cecilia alkaa päivittäin ihmetyttää äitiä uusilla jutuilla ja osoittaa samalla luonnettaan.
Tapahtui eilen:
Äiti söi omenaa. Cecilia 4kk ja 3vkoa otti ihan sairaat itkupotkuraivarit kun en antanut sille maistiaisia. ->Oli pakko keksiä jotain ja annoin sille palan banaania käteen. Täysi hiljaisuus ja kaikki upposi mitä se sai kahdella hampaallaan muussattua. Että se niistä neuvolan ohjeistuksista, äiti tekee kaikkensa tahtojen taistelussa!

Tapahtui tänään:
Lähdettiin vaunulenkille vähän haukkaamaan happea. Tyttöä ei nukuttanut, joten vaunuissa makaaminen sai aikaan ihan kunnon huutoa. Heti ylös nostettaessa kaikki oli hyvin, kun maisemat kivasti vaihtuivat ;) Äiti siis huutamalla pakotettiin poistamaan vaunuista vauvankoppa, että neiti pääsi puoli-istuvaan asentoon rattaisiin ihmettelemään näkymiä.

Huomaa loukkaantunut ilme, kun äiti ei heti uskonut mitä sanotaan!   


Päästiin siis onnelliseti kotiin..jossain vaiheessa..äidillä koppa kainalossa..
Oprahissa on just vieraana jenkkiäiti, joka synnytti kuutoset ja IMETTI KAIKKIA!! Tämä täytyy kyllä katsoa! Iso, iso hatunnosto. (Ehkä me tän yhden kanssa vielä pärjätään. Jää aikaa vähän bloggailuunkin.)


Saatiin taas vaatteita. Ihana ystäväperhe lahjoitti meille Addun verkkapuvun:

Cecilia löyti kameran nauhan. Sillä kasvaa edelleen tukka kohti taivasta =). Ja se on kuolannut jo melemmat hihat!
Se YKSI ja ihana nukkuu, joten taidan keittää iltateet. Ne KUUSI ei varmasti nuku koskaan samaan aikaan!?

PS. Kommentteja voi laittaa kirjautumatta klikkaamalla vaihtoehdoista 'anonyymin'.

Ei kommentteja: