tiistai 14. syyskuuta 2010

Kärleksfulla händer

..eli rakastavat kädet.

Vauvahieronnasta sanotaan, että se on rauhallisin varmoin ottein "puhumista lapsen iholle".
Vauvahierontaa on nyt opiskeltu ja alkaa sujumaan hyvin! Teoriaa kun vielä vähän lueskelee. Kiva mennä sitten jossain vaiheessa töihin, kun on taas vähän jotain uutta.

Cecilia alkaa olemaan vaan jo vähän liikkuvaista sorttia, tahtoisi mielellään kääntyä vatsalleen hieronnan aikana. Nyt vähän harmittaa ettei tullut opeteltua hierontaa jo aivan pienestä asti. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ja vauvahierontaahan voi jatkaa vaikka minkä ikäiseksi, kunhan hierottava malttaa olla rauhassa =) Helpommin sanottu kuin tehty.
Kivaa se kuitenkin on, sekä äidille että tytölle!


Ja vaate asiaa. Oon tehnyt joskus yläasteen käsityötunnilla tällaisen villapaidan:

Se on oikeastaan aika kiva, koska sitä voi pitää molemmin päin ja kuvio vähän muuttuu..

Huono puoli siinä taas on, että mittasuhteet on vähän vinksallaan ;) Pääntie on liian tiukka menemään esim. Cecilian päälle nyt, vaikka paita on muuten vielä vähän reilun kokoinen. Ja hihatkin on aikas pitkät suhteessa paidan helmaan, vaikka se ei olekaan nyt niin ongelma. Mutta jostain pitäisi keksiä siis mitä tehdä pääntielle?? Purkaa vähän ja laittaa vaikka pari nappia? Täytyis vaan saada jostain hankittua villalankaa..Ja mahtaiskohan mummu löytää mun vanhoja kutimia mistään..? Oon kyllä joskus neulonut ja virkannut kaikenlaista lapasista villasukkiin. Oma mummini eli nyt isomummi opetti. Jos vähän muistelis miten se homma menikään..

Ei kommentteja: