keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Uudet hankinnat & Ihanat ystävät !Tässä se nyt on!
Peili. Aikas hieno. Vaikka voi tietysti olla, että se on seinällä vasta ensi vuonna..Mutta eipä sen väliä. Pääasia, että se on saatu kotiin ja nyt voi ihailla sen kauniita kehyksiä. Tarkoitus olisi laittaa se makkariin sängyn päätyyn poikittain. Sopisi se tietysti eteiseenkin, jossa se tässä kuvassa on. Tai olkkariin...tai ;) Ehkä se päätyy makkariin tai sit ei. Katsotaan. Ostettu siis Bauhausista. Kehyksiä oli myös mustana, valkoisena tai kultaisena. Meille ehdottomasti hopeiset kehykset oli selviö!

Cecilia sai meidän erittäin hyvältä ystäväperheeltä kassillisen vaatteita. Heillä on poika, joten vaatteissa värit painottuvat siniseen ja vihreään, mikä ei haittaa yhtään mitään! Eilen oli päällä Benettonin vaaleansininen college-puku. Ja vaaleanpunaisella pipolla vähän tyttömäistä väriä. Pipo on Armanin baby, joka muuten on myös syntymälahja samaisilta ystäviltä.

Kiitos, kiitos ihanat!! Vaatteita tullaan näkemään täällä varmasti lisää.Ja vaaleanpunaisia sukkia unohtamatta!Tänään ollaan menossa koko perheen voimin vauvahierontakurssille. Saas nähdä mitä tyttö tykkää. Tarkoituksena on vähän laajentaa tätä omaa ammattitaitoa tämänhetkiselle kiinnostuksen alueelle. Odotan innolla!


Ei kommentteja: