tiistai 21. syyskuuta 2010

Sateinen Syyskuun Tiistai Vol. 2


Muutama kuva lauantailta kun oltiin lähdössä kaupungissa käymään. Cecilia jäi tädin hoiviin. Tyttö oli kyllä vielä hereillä kun tultiin kotiin :) On kyllä piristävää käydä välillä kaupungissa vähän tälläytyneenä! Veskun dokumentti nauratti ja liikutti. Suosittelen nyt vähintäänkin faneille. Ruuat käytiin syömässä Grill It!-ravintolassa. Joskus vaan tekee mieli oikein kunnon pihviä. NAM! Ja koska ei itse osaa tehdä ruokaa, on parempi nauttia kokin antimista. Vaikka eihän kaikki tietysti tykkää käyttää rahojaan moiseen. Meille se on kuitenkin must- juttu. Ruoka, matkailu ja koti. Siihen ne rahat täällä meillä menee.Ja kodista puheen ollen kiinteistönvälittäjä ystävämme soitti eilen, että sillä on meille uusi asunto =) Hip hei ja voih..Kyllä olisikin ihana! Se pitää meidät mielessä aina kun jotain sopivaa ilmaantuu. Ja aina kun päätetään olla muttamatta ainakaan pariin vuoteen, se tekee tän tempun ja soittaa. Niitä kuvia oonkin tässä kuolaillut koko päivän. 

Ulkona sen kun sataa ja sataa vaan. Tänään on siis ollut täysin kotipäivä. Siivoilua ja silitystä. Harkitsin jo vähän myös talviverhojen vaihtamista.. Mutta voi olla että joutuu alkaa selaileen sittenkin lukemattomia Avotakkoja ja innostua siitä The Kodista! Taas hetkeksi ;)Seuraavan kuvan oli tarkoitus kuvata ripsipidennyksiä. Juuri harmillisesti oikeassa silmässä on joku hölmö kolo.. :( Laitoin ripset heinäkuussa piristämään näitä kotiäidin verkkaripäiviä ;) ja koukussa ollaan!

Extreme Lashes- ripsipidennykset. (ei lainkaan ripsiväriä)

Ripsien kanssa on niin pirteä olo heti aamusta kun katsoo peiliin. Päivä on pelastettu =) Heh. Pienestä se voi olla joskus kiinni!!  

Saatiin eilen myös toinen mieluisa puhelu. Ollaan saatu Muskariin paikka. Torstaista alkaa sitten laululeikit! Kivaa!!

3 kommenttia:

Lystimäki kirjoitti...

Kommentoida tosiaan saa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sä ootkin sitten kaunis! JA ihanalta vaikuttaa kotinne ja etenkin tyttärenne! Huippua että säkin pidät blogia, on niin ihanaa lueskella vanhojen kavereiden uusia kuulumisia. Ihastuttavan mukavaa syksyä koko perheelle! -Riikkis

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos kovasti!
Tää on joo koukuttanut meikäläisen nykyään :)
Ja tosi kätevä tapa kertoilla kuulumisia noille isovanhemmille, kun ovat niin kaukana.