maanantai 18. huhtikuuta 2011

Jääkaapin sisältö?

Blogeissa on viime aikoina kierrellyt esittelyjä käsilaukun sisällöstä. Niitä on mun mielestä ollut kiva lukea. Mitä kukin kantaa aina mukanaan =) Tässä nyt hiukan aihetta sivuten mulle tuli mieleen..jääkaapin sisältö-postaus. Nyt kun se on meillä uusi. Ja nyt kun sitä saa alkaa täyttämään aivan alusta. Ja nyt kun siellä on vielä ihan täydellinen järjestys, ei mitään turhaa ja hyvin tilaa. Oli pakko ottaa kuvia, kun se näytti niin jääkaappimainokselta ;)


Meidän jääkaappi on ostettu expertiltä, kuten kaikki muutkin kodinkoneet ja se on FESTIVO. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä <3 Alunperinhän me oltiin suunniteltu keittiöön vierekkäin kahta jääkaappipakastinta kuten joskus laitoin kuvankin. Yläosat olis olleet jääkaappia ja alaosat pakastinta. Päädyttiin kuitenkin Festivoon, koska siinä huomattavasti enemmän jääkaappitilaa ja vähemmän, muta varsin riittävästi pakastintilaa.


Oviseinälle mahtuu aivan mahtava määrä tavaraa, ja lokerot on jaettu tosi selkeästi. Meillä rasvatonta luomumaitoa, gefilus mehua, juotavia jugurtteja, alpro soija kaakao juomaa..Perushyllyjen lisäksi festivosta löytyy erillinen vihanneskori. Jossa tällä kertaa viinirypäleitä, luumukirsikkatomaatteja, jäävuorisalaattia, perunoita..


Tämän näköinen jääkaappi oikein houkuttelee syömään terveellisesti!?! Vai?


Löytyyhän sieltä tietysti myös miehelle saarioisten meetvurstipitsaa pikkunälkään =) Perustavarana yleensä aina löytyy maustamatonta luonnonjugurttia johon sekoittelen milloin mitäkin, yleensä banaania ja jotain pähkinä-rusinasekoituksia aamuisin. Vihreitä omenia syön jokapäivä!! NAAAAM. Ehrmannin maitorahka on hyvää Del monten purkkiananasten kanssa. Ne on yleensä mun välipala. Nyt on täytynyt keksiä kaikkea vieläkin nopeampaa kuten juotavat jugurtit, koska huomaan, että välillä ei muuten muka ehdi syödä. Parempi siis napata vaunulenkille mukaan edes jotain, että jaksaa. Ja juotavat jutut on niin helppoja. En yleensä perusta kevyttuotteista, mutta maidon oon juonut rasvattomana aina ja se on musta oikeen makuista vain silloin :)

Pakasterasioihin oon paloitellut Cecille jotain pientä naposteltavaa. Nyt taisi olla omenaa. Tytön syömisen kanssa on ollut vähän niin ja näin. Se eläis mieluummin pelkällä maidolla. Aina täytyy jotain juttuja sen kanssa kikkailla, että saadaan syömään edes jotain kiinteää. Toissa iltana se suostui syömään pitkästä aikaa oikein kunnolla iltapuuroa, kun annoin sen itse lusikoida puuron ensin pöydälle, josta lusikoin sen toisella lusikalla suuhun! Eihän se sotku mitään haittaa, mutta jos joutuu siivoamaan saman setin 5-6x päivässä :)

Cecin iltapuuro marjahilloon sotkettuna.

Ja koska meillä ei tosiaan sitä suihkua täällä vielä ole, niin Cecilia kävi tämän jälkeen sitten tiskialtaassa pesulla! Mutta Festivosta vielä, niin siinä on myös alhaalla 0-lämpöiset laatikot. Tää on mulle ihan uus juttu, joten täytyy alkaa opetalla, mitä kaikkea siellä kannattaa säilyttää. Kokemuksia?

Huomaatteko, että ylähyllyllehän mä en edes yltä =)


Pakkasen puolella on seitsemän samankokoista laatikkoa. Tulee varmasti meidän käytöllä olemaan vähintään puolet tyhjillään. Tai sit täytyy alkaa säilömään marjoja oikein urakalla!


Mitäs kaikkea teidän jääkaappeihin on kertynyt??

3 kommenttia:

Hanna-Maarit kirjoitti...

Hieno kokonaisuus nuo kaapit! Kuuluuko niihin tuo puinen laatikko ihan oikeasti vai onko se kivasti keksitty lisä?

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos HM! Kyllä puulaatikko kuuluu itse kaappiin ;) Ehkä se on se viimeinen silaus, jolla ostajat on jo ihan myytyjä? Oon kuullut, että se on miesten mielestä kaljalaatikko =)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi