tiistai 19. huhtikuuta 2011

Purkamista ja parkumista

Cecilialla oli tässä yks päivä aika joulu! Purettiin uudella asunnolla pahvilaatikkoa, jossa luki "pehmolelut".
Siis KAIKKI ;) Joita oli muistaakseni 30...+jotain.. silloin kun tyttö oli 11kk!!?


Ja kaikki ne on silti niin ihania, että itsekin tekis mieli aina ostaa silloin tällöin. Mua mietityttää vaan, että mihin nää kaikki nallet muuttaa?

Meillä on ollut tytön kanssa hieman noita syömisongelmia viime aikoina. Muutama päivä sitten päätin, että mennään sitten sormiruokaillen. Lusikka on nimittäin ollut aivan kauhistus viime ajat. Huuto alkaa saman tien kun se vain näkeekin, että lusikka tulee kohti! (Tietääkö joku onko tää joku psykologinen juttu??)
Ceci on siis syönyt pari päivää sitä, mitä se on itse halunnut laittaa suuhun..Kuten omenaa.


Tämän lisäksi on mennyt vain maito. Tai isin kanssa ne oli syöneet tänään kuulemma puuroa niin, että Ceci lusikoi puuroa isin suuhun ja toisin päin =) Mä olin töissä tekemässä lihastasapainokartoitustestejä ja ohjaamassa kahvakuulatreenejä. Luulis munkin jotain tuosta asioiden opettamisesta tietävän, joten ehkä tuo mallioppiminen on otettava konkreettisemmin käyttöön myös kotona.

Oon muuten luvannut laittaa reissukuvia tänne, joita ei oo hirveesti näkynyt. ANTEEKSI!! Sain nimittäin asiasta palautetta ja lupaan korjata tilanteen pikapuoleen. Selittelyn makua, mutta kun ei ollut sitä nettiä käytössä silloin kun tultiin reissusta ja  nyt uusi koti on vienyt kaiken intoilun :) Thaimaa kuvia siis tulossa!!

P.s. Tervetuloa lukijaksi Kirsi!

Ei kommentteja: