sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Lahja rakkaalle

Mies täytti pyöreitä vuosia jokin aika sitten. Suurella ystävä/sukulaisporukan avustuksella hän sai lahjaksi jotain kivaa...


Olen maininnutkin, että hän pelaa fudista. Mutta ei siis ole koskaan ollut katsomassa oikein kunnon matsia, siis valioliigaa tai mestareidenliigaa. No KOHTA ON!


Me lennetään perjantaina suoraan  Manchesteriin. Peli siirrettiin muutama viikko sitten lauantailta sunnuntaille, joten onneksi olin ottanut lennot takaisin vasta maanantaille! Lauantain voi käyttää hyödyksi menemällä vaikka stadionkierrokselle, joka kuului paketin hintaan. Thomas Cook Sport- sivusto myy paketteja, joista voi itse valita hotellin ja montako yötä haluaa viipyä. Liput matsiin pitäisi odottaa meitä hotellilla. Ainoastaan lennot varasin erikseen e-bookersin kautta.


Sarja on kuulemma jo aika lailla ratkennut, eli matsissa ei paljoa panosta ole, mutta tunnelmaa toivottavasti vielä!? Nytkin paistaa aurinko jo täällä niin ihanasti, että parin viikon päästä on varmasti tosi lämmin!! Odotan niin matkaa!

Kevät saa aina innostumaan myös kevätvaatteista. Vähän haaveilin, että mahtuisin lempparifarkkuihin reissussa...En oo kyllä niitä pitkään aikaan kokeillut. Mutta osuivat eilen silmään kun kävin hakemassa tavaroita sieltä meidän väliaikaisesta majapaikasta tänne kotiin. Eilen tuli kyllä taas herkuteltua pääsiäiskarkeilla, kun saatiin sellaiset pääsiäiskorit =) Perjantaina juoksin kylläkin 1,5 h lenkin vähän silmällä pitäen kuukauden päästä olevaa tukholma maratonia..IIIK! Siitä lisää myöhemmin. Mutta ei sovi oikein yhteen hiilihydraatiton ruokavalio ja pitkäkestoinen treeni! Nooh...täytyy tässä tunnustellafiilistä.

Oikein aurinkoista pääsiäispäivää!!
 Taivas on aivan kirkas ainakin täälläpäin =) Muistakaa lahjoa rakkaitanne <3

Ei kommentteja: