torstai 14. huhtikuuta 2011

Eka ruoka ja kotiutumista..

Täällä sitä hiljalleen laitellaan paikkoja muuttokuntoon.
Nyt on postitettu viimein osoitteenmuutoskortit!


Posti kun on tullut uuteen osoitteeseen jo muutamia viikkoja, vaikka ei täällä asutakaan vielä kokonaan. Toivottavasti ei paljon postia eksy edelliseen osoitteeseen.

Saatiin eilen tänne vähän lisää oleellisia sähköjä. Eli nyt toimii mm.jääkaappi ja liesi. Tein täällä siis heti tänään ensimmäisen kerran ruokaa.


Ihan vaan paistoin maustamattomat broilerinsuikaleet. Lisäsin joukkoon sweet and chili valmiin kastikkeen..


Tein vihreän salaatin, johon lisäsin ananaspaloja ja mozzarella juustoa..
 

Valmis yhdistelmä maistui ihan sellaisenaan, ohessa pala REAL-leipää.


Nyt on siis testattu hella ja liesituuletin! Inductio-liesi oli meille ehdoton, koska edellisessäkin asunnossa oli. Vaatii vaan multa hieman käytön opettelua uudet nappulat. Ja liesituuletin on Savon MINIOM. Oikeasti tehokas tyylikkyytensä lisäksi!

Valaisimet tilattiin Roomlightista. Heillä meneillään vähän nettisivujen päivitystä, joten en tiedä auttaako linkki ketään. Me käytiin paikanpäällä valitsemassa valaisimet. Keittiön ruokapöytä sai päälleen näyttävän kristallivalaisimen..Miesten mielestä siinä oli aluksi vähän liikaa blingblingiä, mutta nekin perui puheensa kun näkivät kuinka valo heijastuu takan takaseinää.


Muista valaisimista kuvia myöhemmin..

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

aivan ihana tuo valaisin!!!! rakastuin myös liesituulettimeen :)
laita ihmeessä lisää kuvia uudesta kodista jahka ehdit. joudun oman kodin remontteja tässä vielä odottamaan liikehuoneiston viedessä kaiken ajan niin on kiva fiilistellä toisten aikaan saannoksia.

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos!
Ja tsemppiä + voimia teidän suureen projektiin. Uskon menestykseen kyllä ihan täysillä!! Kiva, että ehdit vielä bloggaillakkin tuon kaiken keskellä ;)