keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Eteisen kaappi ja ensi ASKELEET!

Vielä ennen reissukuvia ainakin tämä...=) Eilen saatiin eteisen kaappi, jota sitten tänään Cecin kanssa siivoiltiin.
Ylimpien hattuhyllyjen lisäksi toisella puolen kaappia on kaksi rekkiä alekkain, joihin saa paljon takkeja mahtumaan. Toinen puoli kaapista taas kätkee taakseen siivouskaapiksi tarkoitetun tilan ja rivin hyllyjä mihin tahansa säilytykseen. Kaapin väri sattui osumaan aikas mahtavasti lattian kanssa samaan sävyyn!


Kaapin ensimmäistä sisältöä löytyi viime viikolla kirpparilta. United colors of benettonin kevättakki, 82 ja Tuttan pipo. Kuva nyt ilman kantajaansa, joka on päikkäreillä =)


Lisäksi löysin muutamia hyväkuntoisia kenkiä. Tässä yhdet iskemättömät kangaskengät, koko 19 ja Eccon nahkanauhakengät, koko 20.


Mahtaneeko johtua kengistä, vai kovasta treenistä..? Mutta Cecilia otti tänään ensimmäiset kolme askelta täysin ilman tukea! Ja 1v. synttäreihin on aikaa nyt pari viikkoa. Silloin saatetaan mennä jo kovaa..??

2 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Hei!

Löysin juuri blogiisi, kun kuukletin liukuovikomeroita :) Pakko kysyä teidän liukuovikomerosta, että mistä se on hommattu ja mikä on värisävy? Meillä on harkinnassa Nelkon vastaavanlainen liukuovikomero pähkinän värisenä, mutta olen vähän salaa haaveillut wengen värisestä komerosta, mutta kun ei osaa päättää! Pienestä 10 x 10 mallipalasesta on vaikea sanoa, miltä koko komeus tulee näyttämään, mutta täytyy sanoa, että hyvältä näyttää :) Jos viitsit vastata, olisin kiitollinen :)

Lystimäki kirjoitti...

Hei Lilli! Tiedän tunteen, kun päätöksiä pitäisi saada aikaan ilman kunnollista kuvaa tulevasta! Palaan sulle vaikka sähköpostiin, kun löydän tarkemmat tiedot kaapista..