torstai 7. huhtikuuta 2011

Ensimmäiset kuvat uudesta kodista!

Tänään ollaan päästy siivoamaan ja järjestelemään tavaroita koko ilta rauhassa. Cecilia on ollut hoidossa. Oon pessyt ikkunoita, mutta vain sisäpuolelta. Tyhjättiin Cecilian tuleva huone, saatiin suojapaperit pois lattioilta ja siivouksen jälkeen laiteltiin taas tavaroita takaisin. Odottelemaan mm. meidän omaan makkariin pääsyä.

Cecilian huoneen lopullinen seinäväri tuli siis olemaan Tikkurilan Mustikkamaito. Oon lopputulokseen tosi tyytyväinen =) Vaikka koko huone on maalattu samalla värillä, ei se ole mun mieleen ollenkaan liian tumma.


Tässä näkyy myös hieman meidän lattiaa paremmin. Eli koko asuntoon on asennettu vanhan mosaiikkiparketin päälle Pergon kestävä laminaatti leveä mocha tumma tammi. Lattia on ihan mun lemppari!! Kun valo ottaa siihen, tuntuu että se taittaa pikkasen harmaaseen, mut ei liikaa. Lattialistat on aikas leveetä valkoista, jotka ei nyt tässä oikein näy. Otin kuvat pimeessä ja meillä ei ollut vielä sähköjä tuossa huoneessa.Pistorasiat on vaihdettu kaikkialla lapsiturvallisiksi, mikä on tosi hyvä juttu. Asunnossa kaikkialla on tuollaiset tuplapeililliset ovet, jotka oli täällä jo valmiiksi. Ovet on tyylikkään näköiset, jotka antaa mun mielestä paljon ilmettä tänne. Ja kaukaa ei edes huomaa, että niissä olis mitään naarmuja..joita kyllä jonkin verran löytyy.

Eteisen kaaos on tässä seuraavassa kuvassa joskus viime viikonloppuna, kun loppusiivousta vielä tehtiin. Eteiseen odotellaan vielä liukuovikaapistoa, joka tulee ehkä maanantaina..? Kaikkialla muualla asunnossa, paitsi Cecin huoneessa, on seinät maalattu tikkurilan värillä Piazza.


Mutta kyllä me viime viikonlopun siivouksen jälkeen jo pikku skumppa täällä korkattiin. Tän pullon kun oli edelliset asukkaat meille jättäneet.


Lopullista muuttoa ei uskalla vielä edes haaveilla pääsiäiseksi..Vapuksi ehkä varovasti?!? Mutta nyt siis silloin tällöin jo aikaa ja mahdollisuuksia palailla kunnon koneella blogimaailmaan! Ja tästä se kuvien latailu taas alkaa =) =) =) Toivottavasti ootte jaksaneet lukea masennusteksteistä huolimatta, nyt ne loppuu.

Lopuksi vielä pari piristystä Cecilian viimeaikaisista puuhista Isotädillä..


Mekko on Krabilta ja kokoa s. Brion mopo oli Kodin ykkösessä tarjouksessa tässä keväällä. Cecilian jalat ei yltä vielä ihan kunnolla maahan, jos istuu kyydissä. Kärryn työntäminen on kuitenkin sitäkin kivempaa!


Nyt toiseen kotiin nukkumaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yritän uudelleen.äskeinen ei varmaan onnistunut?Ihanan näköistä!
Eikä ole pimeetä vaikka on tumma lattia!Terkkuja Cecilia nuppuselle mummulta!

Lystimäki kirjoitti...

Ootas kun näät päivällä otettuja kuvia. Ei oo tosiaan pimeetä vaan ennemminkin ihanan valoisaa!

Sara kirjoitti...

Kaunista on! Ihanat värit.