lauantai 16. huhtikuuta 2011

Haaremihousut ja keikkailua

Olin eilen ystävien kanssa parilla keikalla, kun mies vietti Cecin kanssa laatuaikaa. Ensin aloitettiin ilta kuuntelemalla Arttu Wiskaria. Eli Mökkitie..jos kertoo enemmän? Kappale soi ainakin Iskelmällä. Keikka oli ihan mahtava! Varsinkin uusin, ilmeisesti maanantaina julkaisuun tuleva sinkku liikutti oikein kunnolla. Osa biiseistä taas nauratti vaan niin paljon. Ja ennen kaikkea meininki oli hyvä.

Tämän tunteikkaan osuuden jälkeen siirryttiin pressan alakertaan kuuntelemaan Antti Tuiskua. Ei ollut kyllä niin hyvä ;) Mutta muistuttipahan taas tämäkin ->käy keikoilla useammin!

Tänään onkin ollut sitten vuorossa mun ja Cecin laatuaikaa!! Uudessa kodissa =) =) Oltiin eilen täällä ensimmäistä kertaa yötä koko perhe. Jatko on vielä vähän auki, mutta ainakin tämä viikonloppu nukutaan täällä.

Tajusin tässä, että en ole toooodella pitkään aikaan laittanut mitään kuvia Cecin vaatteista. Tässä siis...me molemmat.


Huomaatteko kun meillä on vielä mikro olkkarin lattialla..:)


Ostettiin Thaimaasta haaremihousut molemmille. Mulle tietty mustat, jotka nyt ei siis mitenkään päin näy kuvassa. Ja Cecille itseasiassa kolmet, joista tässä  mun lempparit. Tällaiset marjapuuron väriset.Ja oikein mahtavan ryppyiset molemmilla, kun kaivoin suoraan muuttolaatikosta. Mutta nää tuli mieleen oikeestaan heti, kun meillä oli täällä kotona vähän lämmin. Aurinko paistoi niin upeasti tänään!! Ja täällä asunnossa sen kyllä tuntee. Mutta mä en valita, mun mielestä on vaan ihanaa, kun on lämmin!


Nämä haaremihousut ovat siis ihanan vilpoiset päällä. Pidettiin näitä jo reissussa, kun oli kiva suojautua vähän auringolta pitkillä housuilla, mutta lämmintä oli kuitenkin se +25.


Tällaiset terveiset uudesta kodista! Cecilia käveli muuten tänään isin kanssa ekat haparoivat askeleet!! Voi kun se on jo iso typy!

Huomenna olis sitten äänestys päivä. Muistakaa käydä, jos ette vielä ole käyneet.

Päivän biisi: Arttu Wiskari - Mökkitie

Ei kommentteja: