perjantai 8. heinäkuuta 2011

070707

Meillä oli eilen 4-vuotis hääpäivä. Erittäin lämmin ja ihana päivä. Mies vei meidät tytöt minnekäs muuallekaan kuin LINTSILLE =)Cecilia meinas jumittua heti ensimmäiseen kärryyn, josta löytyi ratti. Tämän kesän ensimmäinen käynti huvipuistossa ja Cecilian ensimmäinen ever. Tyttö sai oikein oman hienon rannekkeenkin!


Ja heti tarkkana tutkimaan, mihin laitteisiin minihupirannekkeella pääsee. Kaikkiin Cecilia tietysti pääsi vain vanhemman kanssa. Ei ehkä kuitenkaan Kirnuun ;)Voi että kun oli kiva katsella, miten innoissaan toinen oli! Sieltä se juoksi joka laitteesta nauraen syliin =)Aamupalan sain aamulla sänkyyn ja sain nukkuakin vähän pidempään! Luksusta! Ja illalla, kun tyttö oli nukahtanut saunottiin ja poltettiin takkaa puoli kolmeen yöllä. Parannettiin maailmaa ja tehtiin suunnitelmia seuraaville vuosille :) Nyt on kieltämättä vähän nuutunut olo. En edes muista milloin olisin valvonut noin myöhään ihan kotosalla. Aina vaan on niin kovin kiire nukkumaan.

Mutta oikein ihana päivä!! Kiitokset miehelle!
Yritin etsiä teille meidän häävalssin kuunneltavaksi, mutta en löytänyt. :(

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kun ihanan kuuloinen päivä ja ilta(yö)! Mukavaa että ootte onnellisia, näin oon blogin kautta ainakin ymmärtänyt. Lueskelen tätä ahkerasti, kiva kun jaksat päivitellä. Oikein ihastuttavaa ja onnellista loppukesää teille!
-Riikkis

Lystimäki kirjoitti...

Kiva R kun jaksat lukea ja kommentoidakin silloin tällöin! Muuten en tietäisikään, että käyt lueskelemassa :)