sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Viikonlopun puuhailuja

Eilen kävin nopeesti töissä..HUI =) Siihen elämään pitäisi palailla pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Onneksi on niin hieno tilanne, että voi itse päättää milloin ja kuinka pitkiä päiviä tekee. Hyödynnetään tässä asiassa nyt yrittäjän vapautta. Tytölle vain pitäisi löytää jokin hoitopaikka..? Kävin myös itse hieronnassa. Tulee käytyä aivan liian harvoin. Hartioissa alkaa nimittäin tuntumaan tytön painon nousu! Kohta kaksi viikkoa on ollut ranne tosi kipeä..Tuntuu joka kerta kun nostaa tytön, vaikka muuten ei särje. Hmmm..tämä on uutta mulle, ei ole aiemmin moisia vaivoja ollut. Mielessäni vetoan huonontuneeseen lihaskuntoon ja kävinkin aamulla pitkästä aikaa Elixian Powerissa eli vastaavalla tunnilla kuin Body pump. Tuli oikein hyvä olo :) Ranne tuntui hauiksia tehtäessä, ei oikeastaan muissa liikkeissä.

Ilta oltiin perheen kesken kotosalla. Siivoiltiin vähän terassia ja valmisteltiin ens viikonlopun synttärijuhlia/ tupareita. Cecilia leikki vannassa ja juoksenteli ympäriinsä. Nyt on ollut niin kuuma, että eilenkin pidettiin uv-suojavaatteita päällä. Enää ei pelkät rasvat oo riittäneet. Mutta kiva kun lämmintä riittää!!Vauhtimimmi hyvin auringolta suojautuneena..


Tänään oon yrittänyt vähän järjestellä työhuonetta kuntoon. Arvatkaa mikä ärsyttää??!?? -->Pahvilaatikot eivät vaan lopu nurkista.....

Ei kommentteja: