tiistai 19. heinäkuuta 2011

Sadepäivää parvekkeelta!

Sateinen päivä täällä...Tietää kotona oloa..kiukuttelua, mutta myös aikaa valokuvata! Cecilian päikkäreiden aikainen päiväkahvihetki alkaa nousta arvoon arvaamattomaan. Varsinkin kun mies on töissä 13h. Mutta nyt siis tyttö unille ja mulla kahvin kanssa neljä palaa, eli yksi rivi tummaa taloussuklaata. Ihan parasta! Auttaa ainakin hetkelliseen mielipahaan... En oikeen himoitse mitään pullia tai leivoksia..mutta suklaa ja karkit on mun ehdoton pahe.
Cecilialla oli tänään päällä kirpppikseltä löydetty tunika ja valkoiset trikoohousut. Ja kaulassa...tai siis suussa tunikan väriset helmet.


Ensimmäisen kuvan tuikut roikkuu parvekkella, jossa istuskeltiin Cecin kanssa ja katseltiin sadetta. Meillä on parvekkeella just ikkunan alle sopivan kokoinen sohva..joka on kylläkin meillä vain lainasäilytyksessä :( sen aikaa kun ystävien oma talo valmistuu. Täytyy sitten katsella tilalle jotain yhtä hyvää ratkaisua kun joudutaan luovuttamaan sohva takaisin!


Meidän kotioffice on siirtynyt näköjään hetkeksi työhuoneesta telkkarihuoneeseen :) Olosuhteiden pakosta kun meillä sattuu olemaan parvekekalusteet jonkin aikaa sisällä. Ja tuparilahjaksi saatiin muuten myös alla olevassa kuvassa näkyvä Popcorn-kulho. Tupareissa syömättä jäi Ikean lasipurkissa olevat vaahtokarkit, joita mä voin nyt sit napsia pitkin viikkoa ;)Jos tyttö vielä hetken nukkuisi..ja ehtisin laittaa pyykit!

Ei kommentteja: