keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kiukuttelua ja hampaiden kiristystä??

Tuskainen väsytystaistelu päiväunille takana ja tyttö nukahti mun viereen sängylle ihan uuvuksissa. Cecilia huuti myös viime yönä puoli kahdesta kolmeen asti, eikä loppujen lopuksi oikein tiedetä miksi...? Mutta epäilen seuraavaa:

Hampaan puhjetessa esiintyviä oireita
  • levottomuus
  • ruokahaluttomuus
  • lisääntynyt syljeneritys
  • kutina
  • arkuus
  • turvotus
Kolmeen viimeiseen päivään ei ole suostunut syömään iltapuuroa lusikallistakaan. Ei edes minkään näköisen viihdytyksen yhteydessä :( Ja pari päivää on syönyt taas pitkästä aikaa jatkuvasti kättään, kaikki sormet suussa ja kuola valuu. Hampaita on puhjennut jo 16, mutta googletin tietysti heti netistä että maitohampaita tulee 20. Aikaisemmin ollaan selvitty melko vähillä oireilla. Tietääkö joku, onkohan takahampaat ne kivuliaimmat? Ollaan lähdössä viikonlopuksi Cecin kanssa vähän reissuun ja harmittaa, jos toinen on noin huonolla päällä :( Tästä voi tietysti löytyä selitystä sille viime päivien äksyilylle. Voi kun elämä hymyilis joka päivä näin...


...mutta ei se silloin varmaan tuntuis miltään, ilman niitä huonojakin päiviä?

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Meillä ainakin takahampaat oirehti tytsyllä aikoinaan eniten,viilentävä purulelu auttoi meillä jonkin verran ja muutenkin viileät pöperöt meni paremmin alas...Niin ärsyttävää kun äksyily onkin,se taitaa kasvattaa luonnetta,jos ei lapsella,niin ainakin vanhemmilla;)Mukavasti sujuvaa loppupäivää toivottelen!

Lystimäki kirjoitti...

Juu..Keep Calm And Carry On =)Eihän se toisen vika oo, jos on paha olla. Kuinkahan pitkä pinna sitä onkaan siinä vaiheessa kun tyttö on vaikka neljä ;)