keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Bloggailu mietteitä

Mun ensimmäisestä blogitekstistä on pian kulunut vuosi. Cecilia oli silloin kolmen kuukauden ikäinen..Muistan, että kirjoittelun aloitus oli haasteellista. Pitääkö tähän nyt sitten jotenkin selittää, miksi ja mitä alkaa kirjoittamaan?? kun ei oikein itsekään tiennyt mitä tästä tulee. Niin se vaan on lähtenyt käyntiin..jatkunut..ja jatkunut. Tiedän, että eniten tekstejä lukee sukulaiset ja tutut. Aina ne tietää jo etukäteen mitä mulle kuuluu...=)

Cecilia 1v 2kk, on ollut melko suuressa roolissa koko blogin ajan. Luetuimpia tekstejä ovat kuitenkin jatkuvasti olleet kotiin/ sisustukseen liittyvät tekstit.
-ensimmäiset kuvat uudesta kodista -remonttisuunnitelmia -tulevat seinävärit jne.

Meillä kävi remontin aikaan joku toimittaja DeLuxe-lehdestä. Vähän katselemassa olisiko jutun aihetta..Ai meidän kodista vai??  Ajatus tuntuu vielä kovin kaukaiselta, kun katselee lehden vanhempia numeroita...Meillähän on vain Ikea-kalusteita..Enkä pidä itseäni mitenkään sisustajana, eikä mitään suunnittelijaa olla käytettykään. Mun mielestä koti alkaa tuntua kodikkaalta ajan kuluessa. Me ei olla asuttu tässä vielä montaa kuukautta. Tekisi kuitenkin kovasti mieli saada teillekkin tänne nähtäväksi ennen- ja jälkeen remontin kuvia! Mutta ajan kanssa.

Haluaisin esitellä teille ainakin valaisimia, mutta näin päiväsaikaan niistä ei saa hyviä kuvia. Saa siis odottaa vielä! Joten piristykseksi jälleen kerran Cecilia->Jolla on suuri villitys pukea päällensä äidin vaatteita ;) Sisustus- ja bloggailu intoa muillekkin!!

Ei kommentteja: