torstai 28. heinäkuuta 2011

Eteisen peili

On unohtunutkin kertoa, että ennen tupareita saatiin ripustettua eteiseen peili. Sen lopullinen paikka vaati jonkin verran suunnittelua ja oikeastaan sen takia en pitänyt mitään kiirettä asian kanssa. Peili on ihan mun lemppari, oon aikaisemminkin sitä esitellyt. Ostettu Bauhausista joskus viime vuonna. Edellisessä kodissa se oli meidän sängyn päädyssä, mutta nyt halusin sen johonkin muualle. Nyt kun peili on paikoillaan se tekee asunnosta huomattavasti "valmiimman" näköisen.


Asiasta sain myös uutta puhtia muidenkin tavaroiden seinille ripusteluun.  Ainakin Cecilian huoneeseen sain yhden naulakon laitettua ja eteiseen kollaasin noita Cecilian vauvakuvia. Peilin oikealla puolella on ovi Cecilian huoneeseen ja vasemmalla puolella on työhuone. Valokuvien oikealla puolella on ulko-ovi. Tyttö on muuten päikkäreillä ja läpivedon takia mun släpäri on oven välissä, ettei vaan herää oven pamahdukseen =)


Eteisessäkin meidän seinät oli maalattu Tikkurilan värillä Y487 Piazza. Oon lisännyt kuviin vähän valotusta, jonka vuoksi väri ei näytä ehkä ihan siltä mitä se on.


Työhuoneen magneettimaalausprojekti ei ole edennyt...muuta kuin huokaisten prismassa kyseisen maalipurnukan hinnalle :( Muistaakseni yhden purkin hinta oli vähän yli 50€ ja sillä saisi maalattua noin 1,5m2 alueen. Eli yksi purkki riittäisi kyllä hyvin, mutta katsellaan nyt milloin raaskii ostaa..

Pikkutyttö Cecilia, jolla on päällään liian isot vaatteet =)


Täällä alkaa ukkostaa, joten taidan sulkea nyt koneen! Heips!

1 kommentti:

Sara kirjoitti...

Siis aivan ihana kuva Cecistä!!!