tiistai 26. heinäkuuta 2011

Häävalssi

Cecilia on vedellyt viimepäivät mummin hankkimalla paidalla, joka menee vähän tunikasta vielä kun on reilun kokoinen. Aamulla oikein ihmettelin, kuinka se ei ole vieläkään likainen!? Yleensä paidan saa vaihtaa 2-3x päivässä! Samat pieneksi jääneet lengginsit päällä tämänkin paidan kanssa. Täytyi oikein tarkistaa, mutta kyllä koko on 62/68.  Paita kun on kokoa 92.


Nää lastenvaatteet on kyllä aikas jännä asia, siis se miten ne on niin söpöjä, että kaikki niitä haluaa lahjaksi ostaa. Kun mietin tarkemmin vaatteita, jotka on ylemmässä kuvassa Cecilian päällä, niin se on puettu päästä varpaisiin sukulaisilta saaduilla vaatteilla. Hattu on mun äidiltä, paita on anopilta, housut on mun isältä ja kengät cecilian tädiltä. Kulutettiin eilen aikaa käymässä Vantaalla Jumbossa. Löysin Zarasta lastenvaateosaston! Eipä ole tullut huomattua, kun ei Espoossa sellaista liiketta taida olla. Voi että oli ihania vaatteita. Ei ostettu kuitenkaan mitään.


Mua ei oo viime päivinä huvittanut oikein tuo puistoilu ja lapsen kanssa sisällä oleminen nyt on vihon viimeistä hommaa. Puistossa pitäisi aina olla niin juttu tuulella toisten äitien ja isien kanssa, että aina ei vaan jaksa..Ootteko törmänneet samaan? Niin, on sitten pyöritty siellä sun täällä. Cecilia on kiukutellut mulle nyt aika paljon..eilen se veti ruokakaupassa sellaset "kassaraivarit" ettei tarvii taas vähään aikaan mennä kahdestaan ruokaostoksille. Nyt on näköjään aika kriittinen ikä, kun on pakko saada juosta sinne tänne ja kokeilla kaikkea mahdollista, mutta ei oikein ymmärretä kieltoja. Tyttöhän on horoskoopiltaankin härkä ja aikamoinen jääräpää tuntuukin olevan. Tänään se on onneksi muutaman tunnin hoidossa ja mä voin ottaa vähän happea. Tietääkö kukaan muuten mitään hyvää yksinhuoltaja äidin blogia?? Tuntuu välillä, että vois olla erittäinkin valaisevaa vähän lueskella ;)

Meidän äiti löysi muuten sen meidän neljän vuoden takaisen häävalssin. Laitan nyt sit vielä teille kuunneltavaksi, kun oli puhetta. Tykkään tästä kappaleesta kyllä vieläkin tosi paljon!A. Aallon Rytmiorkesteri - Morsiuspari

Meidän yksi asiakas opetti muutaman kerran meille valssia ja tehtiin valssiin joku pieni alku ja loppukoreokrafia. Oli kyllä kiva tanssia häissä, muistan vaan että mun mekko oli hitusen liian pitkä ja aiheutti nimenomaan tanssiessa pientä haastetta. Me saatiin yksi hääkutsu syyskuulle, Jee!! Häät on ihania =)


Ei kommentteja: