maanantai 11. heinäkuuta 2011

Pyörän selkään!

Vihdoin on yksi toivotuista Cecilian synttärilahjoista saatu otettua käyttöön. Asennettiin eilen mun pyörään Cecille oma istuin. Istuimen lisäksi saatiin myös kypärä, joka käytiin vielä hakemassa sisältä vielä ennen kuin lähdettiin oikein kunnolla ajamaan. Kuvat on otettu vasta asennuksen jälkeen suoritetussa testivaiheessa =) Että suostuuko pikkuneiti ylipäänsä istumaan kyydissä. Ja ihan nätisti istui koko matkan kun ajettiin kodinykköseen. Siellä tuli ainoastaan vähän riitaa yhdestä Hellou Kitty läppäristä...Joka ei lähtenyt meidän mukaan, mutta olis ilmeisesti Cecilian mielestä pitänyt.Tänään oltiin aamupäivä puistossa. Cecillä päällä mummun tuoma matkatuliaispaita. 
Only My GrandMa Understand ME!


Ja ihan liian pienet haaremihousut Thaimaasta.

Mun aivan ehdottomasti lempparikengät on vieläkin olleet viime vuonna loppukesän alesta ostetut sandaalit. Aleksi 13:sta muistaakseni.

 Vaikka tykkään korkeista kengistä tosi paljon, en silti oikein hiekkalaatikolle viitsi niitä laittaa.


Mua niin hymyilytti kun luin Kalastajanvaimon blogia, jossa hän kertoi ostaneensa raskaana ollessaan isokokoiset farkkushortsit, koska kuvitteli ettei enää koskaan tuu mahtumaan entisen kokoisiin vaatteisiin. Tässä mun versiot täysin samalla tarinalla =) Vyö on pakko olla! Mutta näitä on kyllä kivan rento käyttää.


Puhuinko muuten jotain, että tutista luopuminen olis käynyt helposti?? Ei olekaan..Kyllä on kovan itkun takana olleet yö- ja päiväunet. Tai enemmänkin se vaihtuu jossain vaiheessa sellaiseksi pieneksi uikutuksesi..yhyy... :( Ceci on onneksi vielä niin pieni, ettei se osaa kuitenkaan edes pyytää tuttia. Ne on siis edelleen siellä Thaimaan vauvoilla, eikä takas tuu!

Pyöräilyiloa muillekin!!

Anna Abreu feat.Redrama -Worst Part Is Over

Ei kommentteja: