keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Vauvajoogaa??

Tänään on ollut aivan upea auringonpaiste! Käytiin mekin kävelyllä ulkona ystävien kanssa, mutta kuvat nyt on eiliseltä ja tältä aamulta sisätiloista. Eli tällaista meillä on harrastettu viime päivinä. Pöydän alla oloa..tai ylipäätään minkä tahansa asian ALLA oloa. Ja vauvajoogaa ;)

Sukat ja body Polarn O. Pyret. Sammarit Lindex, 68, kirppikseltä.
Cecilia on pöydän alla kaukosäätimen perässä..Etsittiin sille oma sellainen, jota saa syödä rauhassa ilman että meillä nauhoitukset pysähtyy tai kanavat vaihtuu.


 Kaukosäädin vaan jostain syystä lipsahtaa aina karkuun. Mutta ei kun perään.


 Saatiin tänään myös kiva sähköposti =) Pampersin Activ Fit- vaippoja olisi tulossa kokeiluun! Mukava ylläri! vaippoja menee niin paljon. Ja Pampersit on olleet merkkinä ehdottomasti parhaat. Ollaan kokeiltu kyllä monia. Pampers imee parhaiten ja on kaikista ohkaisin käyttää. Tuntuu kyllä jännältä kuinka suuria eroja vaipoissakin voi olla..Kestoja ei kylläkään olla kokeiltu. Mutta ehkä niihinkin vielä joku kaunis päivä tutustutaan. Vaikkakin pitäisi käydä ostamassa myös se potta!

Kävin osallistumassa eräässä blogissa kilpailuun, jossa voi voittaa puolen vuoden vaipat. Siellä oli keskustelua siitä, kuinka vaipat on vanhempia , ei lapsia varten. Oon kyllä samaa mieltä. Meidän tulee pidettyä Ceciliaa tosi vähän ilman vaippaa. Kun se meni yksi kerta hoitoon sanottiin, että pidä vaan ilman vaippaa sitä tyttöä niin paljon kuin haluat! Isotäti sai samoin tein pissat päälleen ja nykyään taitaa tyttö olla vaippa päällä kotona ja hoidossa =) Välttämätön paha siis. Jos ei tee mieli ekstra siivousta.

Cecilia on ajoittain jo konttaus asennossa, mutta ei vielä siitä lähde etenemään. Silloin kun pitää päästä oikeasti liikkeelle, tyyli on jotakuinkin tällainen ->

Vauvajoogaa? Vai ryömimistä?


Huomenna Oksanalle Tapiolaan ripsihuoltoon. Aikainen herätys ei oikein innosta..Mutta täytyyhän sitä Gaala iltaan valmistautua! Nimimerkki Ei vieläkään tiedä, mitä laittaa päälle!?

Ei kommentteja: