torstai 28. lokakuuta 2010

Hymp..

Huh ja puh. Sateinen päivä takana. Ei mitään tietoa eilisestä ihanasta ilmasta.
Ripset on huollettu ja pari timanttiakin niihin on laitettu nyt ekaa kertaa. Oksana ihanainen laittoi kaupan päälle, Suur Kiitos!! Edelleen sen huikean Gaalan kunniaksi ;) Toivottavasti ei tuu oleen liian suuret odotukset,kun on niin hehkutettu. Ripsistä ehkä jokunen kuva kun ehdin ottaa..

Olen siis autossa =) Tyttö nukkuu vieressä ja ollaan hakemassa iskää töistä. Ja mäkin olen tänään tehnyt yhden kotihieronnan! Miettikää mitä palvelua. En olisi kyllä itsestäni ikuna uskonut, että vielä tuun ottamaan matkapöydän ja lähden ihan oma-aloitteisesti jonkun kotiin hieromaan!? Mutta nyt se oli jopa kivaa. Hetken poissaolo töistä tekee näköjään ihmeitä ihmiselle. Sanoo hän joka teki ennen äitiyslomaa jopa kymmenen tunnin päiviä fyysistä hommaa. Näin se mieli muuttuu!

Olen myös kovin intoutunut ollut tänään asiasta Tankotanssi. Multa on mennyt niin ohi kaikki uudet lajit äitiysloman aikana. Kaikki Zumbat ja Hotjoogat ja muut, jotka ei edes ole enää kuumintahottia :( Mutta aivan meidän vieressä on uusi paikka, jossa Pole-tunteja pidetään ja uusi laji innostaisi kyllä taas liikkumaan! Saas nähdä tuleeko siitä mitään. Aikataulukysymys..Mut eiks tää laji oo semmonen, jota kaikki miehet toivoo vaimojensa harrastavan ;)

Ei kommentteja: