perjantai 29. lokakuuta 2010

Jee, me sukelletaan!!

Tervetuloa mukaan viime viikon vauvauinti kerralle!

Cecilia pärisee ennen uintia ;)
Käydään uimassa aina sunnuntaisin Käpylän Hesevassa. Vauvauinnin järjestää Kultakalat. Ollaan tykätty siitä paikasta tosi paljon, koska paikka on kuntoutukseen tarkoitettu ja allas on silloin vain vauvauinti käytössä.

Matkalla altaaseen vähän mietityttää..
Hesevassa ei myöskään vanhempien täydy maksaa enää erikseen mitään uintimaksuja itsestään, kuten kuulemma monessa paikassa on käytäntö. Uinti on muutenkin jo tarpeeksi arvokasta!

Mutta löytyyhän sitä intoa!
Altaassa on lämmin vesi, jotain 32 astetta. Mukavaa =) Polskuttelu kestää puoli tuntia, joka on aivan riittävä aika. Ainakin vielä tuollaiselle puolivuotiaalle. Altaassa on noin kymmenen lasta samaan aikaan ja mukana saa olla kaksi aikuista. 

Ei muuta kuin menoksi!

Cecilia on ollut yhtä hymyä joka kerta. Kukapa lapsi nyt ei vedestä tykkäisi! No ei ehkä kaikki..?
Vetäjän ohjeistuksella lauletaan tai kuunnellaan lauluja levyltä. Vetäjä myös ohjaa eri otteita, kuinka lapsen kanssa voi vedessä liikkua. Välillä mukana on leluja, patjoja tai kellukkeita..

Cecilia ankan perässä.
Sitten tietenkin SUKELLETAAN!

Cecilia vajaa 6kk, sukellusrefleksi.
 Sukelluksia on hyvä tehdä tässä vaiheessa yksi per ikäkuukausi. Lapsen päähän kaadetaan vettä, joka laukaisee sukellusrefleksin. Lapselle sanotaan esim. "Cecilia sukeltaa!" joka kerta sukellettaessa ja lasta kehutaan paljon heti pintaan tultua =)

Sukelluskuvat on ottanut Stigu Tmi Misti.

Lopuksi vielä kelluskellaan..

Uimarenkaat meinaavat mennä kaiken muunkin tavoin parempiin suihin!
Tässäpä tämä lyhykäisyydessään. Nyt on mentävä, sillä joku on näköjään hoitolaukun kimpussa!

Mukavaa viikonloppua!!!

Ei kommentteja: