tiistai 19. lokakuuta 2010

Ei sateinen Lokakuun tiistai

Cecilia nukkuu päikkäreitä ulkona. Saa nähdä kuinka kauan..? Aamu oli ihanan rauhallinen. Köllittiin sängyssä kymmeneen. Sitten vaihdettiin vaippaa, syötiin, vaihdettiin vaippaa, syötiin ja nukuttiin. Olin varautunut sadepäivään, mutta ehkä se tulee vasta illalla tai huomenna. Ja kun ei sada, on ulkona nyt hyvä tytön nukkua =) Pesukone on päällä. Tiskikone on päällä. Tuttipullot on pesty. Ja teekuppi on kädessä. Huoh..Ehkä ehdin vielä jokusen sanan kirjoittaakin..?

Flunssa on edelleen samalla lailla inhottavasti vähän päällä. Ei siis onnistunut eilinen suunnitelma päästä vihdoin salille tai juoksemaan.. :(

Odotin siis kotipäivää, kunnes muistin..Piti käydä siellä kirjanpitäjällä!? Ei kun hiuksia harjaamaan ja vaatteita vaihtamaan. Sitten mies soitti, ettei tänään tarvitsekaan mennä :) Ehkä sitten huomenna. Yrittäjän ja äitiyslomalaisen yhdistelmä on vähän normaalista poikkevaa. Vaikka on kotona, tulee tehtyä kaikenlaista työjuttua. Onneksi kuitenkin suht pieniä asioita. Sitten taas toisaalta saa (toivottavasti!?) olla ehkä kotona vähän pidempään. Tai ainakaan ei tarvitse tyttöä laittaa heti hoitoon, vaikka tekisi paria päivää viikossa töitäkin. Voidaan sitten miehen kanssa vaihdella näitä meidän vahtivuoroja ;)

Aamupuuron jälkeen on hyvä mieli :D)
Oltiin eilen kavereiden kanssa maistelemassa soseita Sanomatalon Waynes Coffeessa. Joku tutkimus. On ne vaan niin pahan hajuisia. Äidin mielestä ainakin! Ei tietenkään hedelmäsoseet, mutta ne liha/kasvis hässäkät. Ja maistellakin piti, siis minunkin. Jaiiiks!
Cecilia ja potkuhousut, kirpparilta. Sukat Polarn O. Pyret.
Meidän surullisen kuuluisassa keittiössä on klinkkeri(?) lattia. Tai miksi sitä nyt sanotaankaan. Siitä tykkään tosi paljon, koska siinä on lattialämmitys!! Ainut paikka meillä kotona, joka on oikeesti kunnolla lämmin. Ceciliaa voi helposti pitää siinä normaaleissakin sisävaatteissa näillä keleillä. Kun pakkaset alkaa voi olla, että kotona ollaan villapuku päällä. Meillä toimii nimittäin kunnolla vain makkarin  patteri. Eli juuri sen ainoan huoneen, joka saisi olla viileä =) Sama ongelma joka syksy.

Tukka se kasvaa edelleen kohti taivaita!
En oikeastaan oo pitänyt tytöllä paljonkaan potkuhousuja. Musta ne on paljon hankalammat pukea vaippaa vaidettaessa kuin tavalliset housut. Pitää pujotella vielä kiinni tonne olkapäille ja kaikkee..Meillä on muutenkin näköjään ollut vähän tällainen vihreä vaatetus tällä viikolla.

Seuraavilla päikkäreillä toivon ehtiväni vähän katsella vaatteita tulevaan Gaala iltaan. Vois ehkä kysellä vähän teidänkin mielipiteitä? Toivon mahtuvani edes johonkin mekkoon. Imettäessä ei nimittäin voi syödä mitä haluaa! Muistakaa tämä tulevat äidit, jos haluatte mahtua omiin vaatteisiin vielä joskus =)
Nyt alkaa kuulua hengissäselviytymisrefleksi. Ei kun tyttöä imettämään, jotta se pysyy hengissä ;)

Mukavaa viikkoa kaikille!! Älkää masentuko, jos sateet tulee!

PÄivän Biisi:

Ei kommentteja: