keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Mitä tänään?

Onkohan meillä löytynyt täällä jokin uusi lempipaikka???

Cecilia sitterin alla. "Siis sä löysit mut!?" Collaripuku HM.

Sitteri on muuten Baby Björn Ruskea.
Katsokaa nyt tuota ilmettä!? Onko tuolla alla vaan niin kivaa? Vai näkyyköhän tässä häivähdys sellaista vahingoniloa äidin päänmenoksi..?

Tänään on sitten hoidettu se kirjanpitäjällä käynti ja käyty töissäkin vähän laittamassa hyllyjä kasaan. Perjantaina meille tulee vieraita ja tarjottavat on mietitty. Jotain pientä vaan eli ei ressailla. Huomenna sit kauppa ja ehkä siivouskin valmiiksi =) Riippuu tytöstä. Sitten on aina vielä se päk ap- perjantai!

Gaala iltaan asua ei ole testailtu, mutta onhan siihen vielä aikaa ensi viikkokin. Netissä on myös pyöritty katsastelemassa tatuointeja..voih.

Osaako joku muuten kertoa mitään näistä potta-asioista? Haluttais alkaa treenailemaan pottailua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Cittarista kerran meinasin jo ostaa, kunnes huomasin, että niitähän on TIETENKIN sorttia jos jonkinlaista! Vinkkejä kellään?

Päivän Biisi: Paleface - Helsinki-Shangri-La =) Hulahuhahei..jää päähän..

2 kommenttia:

Mirva :) kirjoitti...

Tuosta pottailusta...hyvähän se on ainakin pottaan tutustuttaa aikaisessa vaiheessa - vaikkei siihen mitään vielä sen enempää saisikaan aikaiseksi. :)
Meillä ainakin ollut erittäin hyvä ja toimiva Baby Björnin "nojatuolimainen" potta. On tukeva - ja ilmeisesti mukavakin. Ja väriä löytyy jos jonkinlaista... ;)

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos Mirva! Näin mä vähän ajattelinkin.