perjantai 15. lokakuuta 2010

Farkkumekko

Netissä on pyörinyt pitkään kuva äitiysfarkkumekosta.  Näytti musta niin kivalta, että tässä kopioitu kuva siitä. (toivottavasti ei nouse mikään oikeuskanne kuvan laittamisesta! En muista mikä nettikauppa sitä myi??Joku TaikaPilvi..?)

 
Sitten muistin, että mullahan on meidän äidin vanha sellainen! Ei kun varastoon kaivelemaan. Löytyihän se! Ja tässä MOOONTA kuvaa meidän tyttöjen farkkumekkosista :D)

Farkkumekko kirppikseltä, Lindex little baby, 74.

Villasukat on mun vanhat.

Pupu on saatu lahjaksi serkulta Rovaniemeltä. Niin pehmonen!
Tänään sitten viimein satoi täällä meilläkinpäin ensilunta! Ikkunasta sitä tytön kanssa ihmeteltiin. Vaunulenkki yritettiin ajoittaa poutaiseen hetkeet, mutta myräkkäänhän me jouduttiin :/

Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...???

MUMMULLE TOSI TOSI PALJON TERKKUJA JA HALEJA!!!


 Ja muutama kuva myös äipän mekosta..

Sukat ne vaan viuhuu!

Mitäs tykkäätte farkusta? Onko ihan Out muodista?? =)

On näemmä ruskeeta eteisenkin matossa.

Vieläkin on flunssainen olo, ollut jo useamman viikon. Tämä on sitä syksyä sitten. Harmittaa kun ei pääse juoksemaan tai salille... :( Kohta on vaara, että alkaa kiukuttaan liikaa..

Päivän biisi: Kaija Koo, Vapaa

8 kommenttia:

Mekkomero kirjoitti...

Ihanat farkkuleidit!
ps. nyt osasin laittaa sen linkin meidän sivuille, jee!

Lystimäki kirjoitti...

Kiitti.
Kävinkin vähän lueskelemassa:)

Anonyymi kirjoitti...

Eipä uskois et mummulle on mahtunu toi hame päälle!Terkkuja täältä keski-suomesta! Ihan poikki kun oon siivonnu ja leiponu ja puuhastellu vaikka mitä.Tarmo on innoissaan kun pääsi viimei hirvimettälle ja saivatkin yhden jo!

Lystimäki kirjoitti...

Nii. Mietipä sitä! Onko 70-luvulta vai? Tämäkin suomalaista laatutyötä :)

Henna kirjoitti...

Farkkumekko näytti niin hauskalta, että ajattelin tilata sellaisen ittelleni...ja löysin sen kaupankin. Taikapilvi se oli, niin kuin muistelit.

Asiasta toiseen...taidatte olla Ompun muskariryhmässä? Nimestä vaan tunnistin. Missäs olette luuranneet, kun ei olla siellä nähty?;)

Lystimäki kirjoitti...

No kiva, että innostuit mekko jutuista! Mutta eikös se ollut raskausmekko!? Ootatko toista? Vaikka kai ne vaatteet käy muutenkin =)

Ompun muskari joo..Laitetttiin vähän palautetta ekan kerran jälkeen sille vetäjälle. Se jopa vastaskin tällä viikolla :) En itse asiassa ihmettele yhtään, että hän on meitä siellä edelleen huudellut.
Siirryttiin käymään Kilossa Avoimen päiväkodin muskarissa. Kun Ompussa pyydettin laittaan lapsille tutti suuhun :(
Tykkäsin, että siinä vähän menee se muskarin idea... :(

Anonyymi kirjoitti...

Niinkö se sano...ei kyllä kuulosta kovin fiksulta ja en ihmettele, että vaihdoitte sitten muskaria. Me käytiin siellä jo viime kausi ja jatkettiin nyt, ainakin jouluun asti. Katsotaan sitten keväällä, miten jaksetaan. Meille on tosiaan tulossa toinen (nyt rv20)maaliskuussa ja tuollainen mekko olisi tarpeen:).

Lystimäki kirjoitti...

Ihan mahtavaa! Onneksi olkoon! Tsemppiä raskaus aikaan =)