lauantai 9. lokakuuta 2010

Synttäri kivaa

Oikein mukava synttäri päivä oli. Kait se täytyy muokata profiiliin noita numeroita.. Tässä muutamin kuvin päivän kulusta.

Mitä veikkaatte, pitäisköhän valkaista vähän hampaita? Tai vähentää kahvin juontia??
Kahvit sain tietenkin aamulla sänkyyn! Ja tässä sitten jännittyneenä odotellaan, mitä tapahtuu..? Automatkalla fb-seinäkirjoitusten lukemista ja vastailua. Siihen mennessä 42 onnittelua.

Totinen torvensoittaja.. =)
 Päädyttiin pasilaan ja hierontaan! Eikä ihan kelle tahansa, vaan meidän entisen opettajan käsittelyyn. Mahtava olo tuli. Kiitos J!! Viime hieronnasta taitaa ollakin jotakuinkin yli vuosi aikaa...Suutarin lapsilla ei oo..mitään :(

Tarkoitus oli käydä stokkalla, kunnes muistui mieleen ne HULLUT. Suunnattiin sitten mielummmin vaunujen kanssa forumiin. Ennen illan ruokailua suurimpaan nälkään Picnic ja JAMskis, pariloitu Club..

Cafe Picnic, Klupi Sändvitsi.

Pirpana oli tietysti menossa mukana koko päivän..

Cecilia ja Kirahvi.

Isin puhelin kiinnostaa aina.
 Pakollisen kaupunkikierroksen jälkeen äkkiä pois ruuhkasta ja kohti kaapelitehdasta, jossa odotti valmiit ruuat. Matkalta mukaan tarttui ensimmäinen ilmapallo, joka oli kova juttu!


Vaikka mainostekstit ei nyt kuvassa näykään on pakko sanoa..Oltiin miehen kanssa sitä mieltä nyt on Terveystalo tehnyt diilin Fressin kanssa ja nyt olisi kuntosalikin auki 24/7! No ilmapallon väri vähän hämäsi. Ei siis mitään tekemistä Fressin kanssa.

Cecilia ja Fatboy-säkkituoli, joka on haaveissa meillekkin kotiin.

Ruoka oli niin hyvää! Kiitos vaan kokkaajille. Mukavan rauhallinen päivä. 
Ja aamulla fb-onnitteluja oli tullut 102.  

KIITOKSET kaikille!

Ja lahjat voi tietenkin lähettää postitse näin jälkikäteenkin =) =)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti oli kiva ja rauhallinen synttäripäivä!!!

Lystimäki kirjoitti...

Juuri sitä se oli!