tiistai 9. lokakuuta 2012

Lionelin menoa

Oli elixia päivä taas. Tämän päiväiset tyylinäytteet siis baby jumpasta. En saanut kuvaa ihan parhaimmillaan, mutta asento on ajoittain jo enemmänkin nelinkontin kuin ryömien. Selkeesti rauhallisempi tapaus kaikessa kuin isosiskonsa! Ihan hyvä ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni myös elixian jäsenyys ja mieli tekisi mennä tuohon babyjumppaan! kerrotko minkalainen se oli..? minkalaisia liikkeitä siellä tehtiin? menitkö sinne vauva kaukalossa, urheiluvaatteissa ja lenkkarit jalassa itse?

Lystimäki kirjoitti...

Itse oon vaunutellut tunnille, mutta monet tuo lapsen kaukalon kanssa saliin asti. Tunnin aikaan vauvan voi ottaa pukkariinkin mukaan. Mulla on ollut jumppa vaatteet valmiiksi päällä, joskus kengätkin jos oon muistanut ottaa. Voihan paljain jaloinkin olla. Pääasia ettei kaadu!

Tunnilla saa olla vapaasti, syöttää jos tarttee ja vaihtaa vaippaa yms. Juttuja tehdään piirissä ja peiliin päin, vauva sylissä. Jumppapallon kanssa myös ja lattialla yhdessä vauvan kanssa vatsoja yms. Tosi kiva tunti ja yllätyin kyllä positiivisesti miten rankka! Hiki tulee siis :)

Aluksi vähän jännitin miten ton Lion kanssa siellä menee, pelkääkö musiikkia tai isoa tilaa, mut ei ollut mitään ongelmia. Viimeksi lähdettiin vähän ennen loppua pois kun tyyppi ei ollut nukkunut aamupäikkäreitä ollenkaan.

Sinne vaan rohkeesti! Heti kun pää vähän pysyy kontrollissa niin voi aloittaa :)