torstai 18. lokakuuta 2012

Tanssittaako teitä?

Oho, kylläpä tuli samantapaiset jalkakuvat peräkkäisiin teksteihin :)

Lionelilla oli taas eilen viikottainen isotäti-päivä ja äiti sai vähän omaa aikaa. Samanlainen päivä siis kuin Cecilialla aikoinaan oli. Vein pojan muutamaksi tunniksi hoitoon ja kävin noutamassa Sellosta uudet silmälasini. Niistä en saanut napattua mitään kivaa kuvaa, joka saattaa johtua myös omasta totuttelu vaiheesta, joka on vielä menossa..? Samalla kävin Sellon Elixiassa salilla ja vähän aikaa solariumissakin totuttamassa tätä kalpeaa ihoa tulevaan reissuun. Jos sitä ei sitten palaisi heti ensimmäisenä päivänä ihan tomaatiksi! Ehkei se ole iholle nyt sitä parasta herkkua, mutta mennään sitten ryppyisenä hautaan. Imetyksen loputtua olen saanut kyllä taas sellaiset hormooninäpyt, että niitäkin tavoitteena vähän kuivattaa samalla.

Nisseniltä löytyi siis pari viikkoa sitten sellaiset lasit, joita pystyin edes kuvitella käyttäväni. Samalla hankin aurinkolasit voimakkuuksilla, koska en reissussa yleensä pysty piilareita käyttämään. Tämä ratkaisu oli tähän saumaan nyt himppu verta edullisempi kuin se laser-leikkaus 200€ vr. 3000€. Ja näkökin oli kyllä parantunut! Leikkausta ei siis välttämättä kannattaisi kohta enää tehdäkään.

Tunnelmallista sadepäivää! Mä ajattelin korkata glögikauden..


 Niin..ja niille ketkä halajavat viettää aikaa tanssimoovien tahdissa sisällä, pientä tunnelmointia meidän viime lauantain tyttöjen illalta..Kiva oli päästä pitkästä aikaa tanssimaan!!2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Oletko koskaan kokeillut aurikokapseleita? Itselleni on niistä ollut apua, eikä herkkä hipiäni ole päässyt palamaan.

Lystimäki kirjoitti...

En oo kokeillu koskaan. Ovatkohan arvokkaita? Täytyy katsoa vaikka Lifesta. Auttaako ne myös ruskettumaan?