tiistai 2. lokakuuta 2012

Baby-jumppaa kotona

Oltiin tänään Lionelin kanssa yhdessä Elixian Baby-jumpassa. Jännitin vähän etukäteen, että kuinkahan tuo kovasta menosta ja musiikista tykkää, mutta tuntui tykkäävän! Cecilian kanssa käytiin tuossa jumpassa jo noin nelikuisesta alkaen, mutta tämän meidän haastavamman tapauksen uskalsin viedä testiin vasta nyt. Ikää on siis 5,5kk. Me ollaan kyllä jumppailtu yhdessä jo kotona :) Älkääkä välittäkö näistä kuvista, testailin oikeastaan vaan kameraa..Joten jossain vaiheessa voin laittaa oikein jumppaliikkeitä ohjeidenkin kanssa.

Mutta yleensä tehdään askelkyykkyjä...


..Leveitä kyykkyjä...(Lio päihitti mut kyllä ilmeissä tässä kuvassa!) ...Vatsoja......Tai jotain muuta kivaa! On meillä kotona jumppapallokin, se on tosi kiva vauvan kanssa jumpatessa. Tämä mun oma "kahvakuula" on nyt sellaiset seitsemän kiloa ja tässä on se hyvä puoli, että se mahdollistaa mukavasti nousujohteisen harjoittelun. Kymmentä kiloa odotelessa siis ;)

Me tehdään jumpat melkein aina eteisen peilin edessä, mutta jos ei ole peiliä, niin vauvaahan voi pitää silloin enemmän kasvot itseä päin. Tulee sitä kyllä usein tehtyä jotain pientä pikkukakkosta katsellessakin. Siis samalla kun Cecilia katsoo ohjelmia. Hyödyllistä vauvan viihdytystä!

Jumppaatteko te koskaan kotona? Toivottavasti joku inspiroitui =)

2 kommenttia:

Veera Wallenius kirjoitti...

Täällä jumppaillaan myös "vauvakuulan" kanssa, joka painaa tällä hetkellä jo 8,5kg. Lisäksi käydään Tanssitan vauvaa-kurssilla kerran viikossa... Kyllä vauvan kanssa jumppaaminen on vaan niin mukava yhteinen hetki! :)

Lystimäki kirjoitti...

Kiva! Siinä se haba kasvaa!