keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Sweet Dreams

Facebook-sivujen kautta blogia seuraavat kuulivatkin jo tämänpäiväiset ilouutiset: Meillä on nukuttu viime yö! Siis ihan koko yö!! Iltapalat oli molemmilla syötynä kahdeksalta, päät tyynyssä puoli yhdeksältä ja ensimmäinen iloinen jokeltelu kuului 6.15 aamulla. Puoli seitsemän aikaan kävin nostamassa Lionelin sitten ylös sängystä ja seitsemäksi aamupuurolle. Viikon kestänyt unikoulu alkaa siis tuottamaan tulosta. Pahimmillaan yöt on olleet heräilyä kerran tunnissa ja pojan kantamista sylissä kolmesta aamuun asti. Cecilia ei oo onneksi huudosta moksiskaan. Päätin kuitenkin, että ensi yöksi Lio muuttaa nukkumaan pinnasänkyyn työhuoneeseen, koska se on lähempänä meidän makuuhuonetta. Jää sitten pienetkin ähinät kuulematta ja nukutaan toivottavasti vieläkin levollisemmin.

Tällainen se on, kun sen kanssa menee vaikka lääkäriin....Jatkuva kestosmile naamalla...Yritä siinä sitten selittää, että kun toinen vaan itkee ja itkee ja itkee.... ;)

Kuva jälleen: Matti Rajala

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen tällainen anonyymilukija ja piti vaan kommentoida, että meillä on kaksi maitoallergista lasta ja molemmilla unet ovat parantuneet noin kaksi päivää maidottoman dieetin jälkeen. Ensimmäisellä allergia tajuttiin n. 3 kk iässä ja toisella 5 viikon iässä. Molemmat allergisoituivat maidolle äidinmaidon kautta ja siirtyivät lopulta jauhekorvikkeelle. Mutta voi siis olla tietty toi unikoulukin syynä.

Sun blogia on kiva lukea, kun teidän pienin on samanikäinen kun meidän. Ja piti vielä muuten kiittää siitä kirppispostuksesta. Kävin siellä nellassa ja nutussa ja löysin mielettömästi kivoja vaatteita halvalla!

Lystimäki kirjoitti...

Sepä kiva! Siis, että pidät blogista ja on innoittanut sua kirppikselle, eikä se, että teillä on maitoallergiaa!

Nopeasti on siis huomannut jauheen vaikutuksen...Hmm..Täällä siis luultavasti jotain muuta, koska jauhetta on kohta otettu kaksi viikkoa ja viimeyönäkin tuli valvottua. Oon kuullut, että unikoulu saattaa helpottaa joillain sitkeillä lapsilla vasta parin viikon päästä :( Meillä on nyt mahtunut kahteen viikkoon kaksi nukuttua yötä, TOIVOA SIIS ON!

Kiva kun kommentoit!