lauantai 6. lokakuuta 2012

Tunnelmia vanhempainillasta

Elämäni ensimmäinen vanhempainilta takana! Eikä selvitty ilman pientä itkun tirautusta, kyllä ne pienet niin ihania ovat. Katseltiin 25min kuvia menneeltä vuodelta, mitä kaikkea lapset on tehneetkään!?! Taustalla soi musiikki ja aloitusbiisinä soi tuo alla oleva Johanna Kurkelan - Ainutlaatuinen. Saatte vähän fiilistä tunnelmista ja laulun sanoista ;)


Meillähän tuo "vanhempainilta" oli sellainen vapaamuotoinen viini-ilta. Vähän purtavaa ja lasilliset samalla. Lapset oli piirtäneet kuvat omasta elämästään, joista vanhemmat saivat arvata omiensa tekeleet. Onneksi hoitajat olivat kirjoitelleet kuviin sanoja, muuten olisi ollut hieman hankaluuksia tunnistaa tuon 2,5 vuotiaan abstraktit piirrokset ;) Cecilian kuvasta löytyi paljon leluja, joista suurin osa oli tunnistetttavissa. Mutta lopulta kuvan paljasti nuo tyyny-murot. Syödäänkö muilla niitä Elovenan tyynyn muotoisia muroja?


Se jäi kyllä hyvinkin epäselväksi, että kuka sille tota salmiakkia oikein syöttää ?? Mutta pikkuvelihän näyttäis olevan ainakin ihan oman näköisensä ;) Ja lenksua sanotaan meillä kotona ponnariksi, mutta tuo sana on varmasti tarttunut päiväkodin hiustenlaitto hetkistä.

Mullahan oli tässä pari päivää sitten hirvee huono äiti- fiilis, kun luin jostain Pilttipiirin ilmaislehti artikkelista kuinka lapsella, joka ei jää itkien hoitoon on joku henkinen stressitila. Siinä oli jotenkin niin, että silloin lapselle on ihan sama kuka aikuinen sitä hoitaa  ja lapsi ei voi jakaa tunteitaan oman vanhemman kanssa. Oli kiva jutella näistä asioista tuolla illassa ja selvisi, ettei muidenkaan lapset siellä jää hoitoon itkien. Ainakaan kaikki. Lapsilla on siis kiva hoitopaikka, paljon tekemistä, sekä kavereita ja ennen kaikkea ihanat hoitajat!

Mahtava ilta kaikenkaikkiaan ja paljon ihania vanhempia!

Ei kommentteja: