keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Redken vs. El'vital


Tuo mun tukka on päässyt venähtämään melko pitkäksi..Sen kanssa on osunut viime aikoina monta juttua samaan aikaan, mitkä on aiheuttaneet omat haasteensa. Viimeksi kampaajalla liukuvärjättiin vähän selkeämmin latvoja vaaleammaksi kuin tyvi. Tietysti vaalentaminen kuivattaa ja takuttaa latvaa. Siitä taisin mainita jo aiemmin, että viimeisen raskauden myötä hius alkoi mennä luonnonkiharalle. Kihara märässä pitkässä tukassa takuttaa sitä tietysti lisää. Ja samaan aikaan ajattelin säästää shampoissa. Tämä viimeisin, ehkä kaikista oleellisin oli kyllä vika tikki! Oon käyttänyt monta vuotta Redkenin shampoota ja hoitoainetta. Oikeestaan siitä lähtien kun mulla oli viisi vuotta sitten  jatkot vähän aikaa.


 Kampaaja sanoi silloin, että Redkeniä on käytettävä =) Ja nyt oon sitten pessyt marketti aineilla pari kertaa tämän oman tukan. Valehtelematta selvittelyyn on mennyt vähintään tunti ja lopputuloksena hirvittävä kasa hiuksia harjassa. Tuli mieleen ihan ne kerrat, kun pesin häämatkalla nuo jatkot merivedellä ja hotellin pikkushampoo purteloilla! Ei ollut itku kaukana silloin. Tänään on siis pakko satsata laatuun, jotta ei jää loputkin hiukset käteen. Ja maanantaiksi kampaajalle on mietittävä, josko vähän lyhennettäis pituudesta...??

Tätä vähän arvokkaampaa kosmetiikkaa oon tapaillut tilata netistä. Redkenit esimerkiksi Lookfantastic.com:sta. Siltä on ollut ainakin hyvät kokemukset.

Ps. Ja sitten tätä TRESemme shampoota ostin prismasta miehelle. Sillä alkoi samantien kutittamaan päänahkaa ihan älyttömästi..

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Heippa ja pientä hihittelyä :) Just päivitin samasta asiasta oman bloginihttp://thisshirtlovesme.blogspot.fi/2012/10/tukka.html oletko kokeillut jo noita tigejä? ihan loistavia oikeasti eikä tuo edes ole maksettu mainos :D

Lystimäki kirjoitti...

Enpä ole kokeillut, täytyy käydä tutustumassa tekstiisi!