sunnuntai 8. tammikuuta 2012

To do-listalla

Olipa ihana herätä myöhään ja katsoa ikkunasta ulos. Aurinko paistaa kirkkaasti ja maa on vihdoin talvisen valkoinen. Pakkastakin näyttää olevan kymmenisen astetta. Cecilia on tädillä yökylässä. Sanoi eilen olevansa kuulemma "Lomalla!". No hyvä, että lapsetkin saavat välillä lomaa =)

Mulla olisi sata ja yksi asiaa tehtävänä..tekemättä jääneitä tai muuten vain hoidettavia, mieltä rassaavia tai käsiä syyhyttäviä tekemisiä.

Kuva lainattu.

KOTONA:

- Häkkivaraston siivous. Pitäsi käydä ostamassa sinne kirkkaita säilytyslaatikoita hyllyille ja niitä täytäessä päästä eroon ikean sinisistä kasseista, joista ei löydä mitään. Samalla voisi heittää pois mm. kaikki rikkinäiset kengät joista ei ole raaskinut luopua ;)

- Tuoda varastosta ylös Cecilian äitiyspakkaus ja kerätä sinne tytön ensimmäisen vuoden tärkeimmät jutut, ihanimmat ja rakkaimmat vaatteet, muutama tytön oma lelu ym. Ja säilöä laatikko tulevaisuuteen..antaa se joskus sitten Cecilialle itselleen.

- Hankkia verhotankoja jo verhot makkareihin ja leffahuoneeseen. Etsiä myös sopiva laskosverho kodinhoitohuoneeseen, joka samalla toimii pukuhuoneena saunojille.

- Etsiä vihdoin  jonkinlainen matto lastenhuoneeseen ja katsella Cecilialle lastensänkyä. (Onko hyviä vinkkejä, mistä löytäisi?)

 - Päättää kirjahyllyn väri, jotta vihdoin saataisiin hankittua sellainen!?!

- Tuplarattaiden hankinta pyörii mielessä edelleen..Vahvoja vaihtoehtoja tällä hetkelllä ovat "peräkkäin" istuttavat.

TÖISSÄ:

- Päivittää blogia nyt ja jatkossa paljon enemmän! On vain jäänyt, vaikka aiheita riittäisi kyllä.

- Suunnitella työpaikalla pientä pintaremonttia. Nyt kun kotona alkaa olemaan jotakuinkin valmista =)


Ja nyt kun ilma on noin mahtava, pitäisiköhän lähteä vain reippailemaan ulos..Ja jatkaa näitä tekemisiä sitten taas joskus ;) Kevät tuntuu olevan todella paljon lähempänä, kun ollaan jo tämän vuoden puolella!

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Täältähän löytyi kiva blogi! Mukavaa sunnuntain jatkoa :)

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos! Ja tervetuloa lukijaksi =)