keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Nukkumista

En saanut taaskaan unta. Unirytmi on ihan hukassa. Oon päättänyt, että puoli tuntia sängyssä pyörimistä on ihan maksimi ja sitten pitää nousta ja yrittää vähän myöhemmin uudelleen. Yöt on menneet viime päivinä helposti valvoessa yhteen..kahteen..Ja yleensä oon viimeistään kymmeneltä unten mailla. Tässä siis teille muutama kuva unta odotellessa..
Cecilia ja uusi joululahjakännykkä. Kiitos Pappa!
Innostuin ennen joulua sisustustarroista, mutta pitkittelin vähän niiden laittamista, kun sellainen päätyi myös yhteen joulupakettiin. Yksi tarroista pääsi meillä eteiseen, peilin yläpuolelle. Toinen kodinhoitohuoneen oveen ja kolmannelle ei ole vielä paikkaa..Tarrat on tilattu Wallstyle.fi -sivustolta.Ollaan eilen fiksattu Cecilian sänkyä. Pinniksessähän se vielä nukkuu, mutta normaalin sängyn hankkiminen olisi jossain vaiheessa edessä. Nostettiin siis pinnasängyn pohja mahdollisimman ylös ja toinen laita laskettiin niin alas kuin sen saa. Testaillaan näin vähän, lähteekö tyttö kovasti kapuamaan nukkumaanmeno aikaan sängystä pois vai ei. Eilen ja tänään on vielä ainakin mennyt nukutukset sen puolesta ihan ongelmitta. Tämä auttoi myös huomattavasti mun toimimista sängyn ympärillä tän mahani kanssa =)

Samalla ollaan kuitenkin myös luovuttu iltamaidon antamisesta sängyssä ennen nukkumaan menoa. Tuttipulloa ja tuttiahan Ceci ei oo käyttänyt yksi vuotiaasta eteenpäin, mutta jostain syystä jäi tavaksi antaa sille vielä maito nokkamukista ennen päikkäreitä tai unia. Nyt yritetään päästä siis eroon tästä hampaille huonosta tavasta ja se on parina iltana sitten vaatinut vähän enemmän "nukuttamista" meiltä vanhemmilta. Katsotaan miten homma jatkuu..

4 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Voi miten ihanan näköinen asunto teillä!♥ Mistä tuo ruokapöydän yläpuolella oleva lamppu mahtaa olla? Se on ihana! Juuri sellainen mitä tänne meillekin kaipailisin :-)

♥: Anniina

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos Anniina!
Vähän paremman kuvan lampusta näet tämän

http://lystimaki.blogspot.com/2011/04/eka-ruoka-ja-kotiutumista.html

postauksen lopusta. Valaisin on Roomlightin, muistaakseni olen nähnyt että ainakin Stockmann jälleenmyy näitä. Käy kurkkaamassa löytyykö vielä roomligtin omilta nettisivuilta!

Anonyymi kirjoitti...

=) olisin kysynyt samaa valaisimesta mutta joku olikin jo ehtinnyt! Todella kaunis, täytyy katsella jos vielä löytyisi.
Tsemppiä unettomuuteen, sama homma itsellä (ja myös siis raskaana): iltaisin tulee pyörittyä vähintään klo2 asti sängyssä ja aamustakin tuntuu uni olevan todellaa heikkolaatuista jostain 5:30 lähtien... Puhumattakaan sitten siitä jatkuvasta pissillä ravaamisesta =)
Tuosta sänkyasiasta: mielenkiintoinen kokeilu teillä! Jos pohja on korkealla niin miten olette varmistaneet ettei putoa lattialle? Mietin vain, että onko teillä jokin sitten siinä edessä, ettei tipu korkealta. Itsekin tässä pohdin isojen sänkyyn siirtämistä, mutta ei olla vielä uskallettu kokeilla.

Lystimäki kirjoitti...

Sängyssämme jää laitaa vielä ihan hyvin, säätömahdollisuuksia ei ole niin paljoa. Eipä tyttö ole sieltä vielä kertaakaan itse pois tullut, vaikka on periaatteessa sellainen kiipeilijä, että varmasti pois pääsisi. Ja laitoin tytön ison lattiatyynynkin varmuuden vuoksi laidan viereen.

Kait se kroppa totuttelee taas siihen yövalvomiseen =) Jaksamisia sinne!