maanantai 2. tammikuuta 2012

Minun vuoteni 2011

Tammikuu 2011 alkoi kiireisesti työnmerkeissä, vaikka hoidinkin Ceciliaa kotona. Avattiin uusi toimipiste, jota piti sisustaa kuntoon.


Yksi kaunis päivä ilmoitin miehelle tilanneeni isännöitsijäntodistuksen asunnon myymistä varten. Pidin asunnostamme todella paljon, mutta tilakin alkoi käydä ahtaaksi ja kotiin ei ollut enää kiva mennä. Lopullisen myyntipääksen sai aikaan kyllästyminen siihen, että naapureilla oli aina jokin asia huonosti. Asunto myytiin ensimmäisessä näytössä ja löysimme onneksemme nopeasti uuden kodin aivan läheltä.

Vanha koti

 
Uusi koti, ennen remonttia


Helmikuussa lähdimmekin koko perhe Thaimaaseen lomalle, onneksi asuntokaupat oli saatu hoidettua ennen reissua! Tarkat suunitelmat remontista piti kuitenkin olla valmiit ennen lomaa, sillä niitä alettiin toteuttaa meidän ottaessa rennosti Koh Lantalla. Cecilia oli reissussa 9kk ikäinen, ei vielä kävellyt, mutta konttaili pitkin rantoja ja seisoskeli tuen kanssa.


Reissussa olin melko huonovointinen, mutta maaliskuussa saatiin kuulla raskauden menneen kesken kolmannella kuulla. Asuimme tuolloin Cecilian isotädillä evakossa, mutta onneksi omaan kotiin pääseminen häämötti jo.

Huhtikuussa asuimmekin jo uudessa kodissa, aluksi kylläkin ilman suihkua, mutta kyllä hätä keinot keksii..


Vappuna vietimme Cecilian 1v. synttäreitä. Pari viikkoa aikaisemmin tyttö otti jo ensimmäiset askeleet ilman tukea. Tästä alkoi se vauhdin huuma..


Toukokuussa olimme miehen kanssa kahdestaan Englannissa katsomassa Manu-Chelsea jalkapallo ottelua. Olin aiemmin kerännyt ottelu- ja matkarahat hänelle syntymäpäivälahjaksi ystäviltä ja sukulaisilta. Tosifanit kävivät kuitenkin katsastamassa myös Cityn kotistadionin.


Toukokuun lopussa päätinkin juosta Tukholmassa maratonin, vaikka en ollutkaan alkuvuodesta juuri juossut. Olin kuitenkin jo maksanut matkat ja osallistumisen. Rennosti ja hiljakseen tunnelmasta nauttien maaliin =)


Maratonilta kotiudun miehen ihanaan yllätykseen, kun pääsin heittämään ensimmäiset löylyt omassa saunassa!


Juhannusta vietettiin ystävien kanssa Himoksella, Cecilian ollessa hoidossa mummulassa siinä ihan vieressä.


Heinäkuussa meillä oli 4-vuotis hääpäivä ja pidimme myös tuparit + miehen synttäri-juhlat ystäville. Hääpäivää vietettiin rauhallisissa merkeissä lintsillä.


Kesä meni nopeasti ja Cecilia kasvoi hirmuista vauhtia!


Elokuussa sain tietää olevani jälleen raskaana, kävin vähän enemmän töissä ja koti alkoi olla melko kivalla mallilla..


Syyskuussa osallistuttiin firman kanssa menestyksekkäästi jo toistamiseen Espoon Rantamaratonille hieromalla 250 maaliin tullutta juoksijaa, sekä oltiin mukana Oittaalla järjestetyssä Snow Flake seikkailu-tapahtumassa.Lokakuussa vanhenin taas vuoden ja osallistuimme miehen kanssa Grankulla IFK:n järjestämään vuosittaiseen Gaala-iltaan.


Minä 27v. 
Naimisissa, yhden lapsen äiti ja toinen kohta tuloillaan.


Marraskuussa olin hyvän ystävän kanssa Saden keikalla Hartwall Arenalla. 
Rakenneultrassa saatiin tietää odottavamme poikaa =)Joulukuussa availtiin muumikalenterista luukkuja. Ihmeteltiin joka päivä kuinka paljon Cecilia jo puhuukaan. Vietettiin aikaa isovanhemmilla perheen kanssa ja lopeteltiin vuosi hyvillä mielin.


MOIKKA!

Kiitos kaikille, ketkä olette jaksaneet seurailla blogia, sekä kommentoida. Oikein ihanaa tulevaa vuotta 2012!

Terhi

Ei kommentteja: