tiistai 28. joulukuuta 2010

Joulun tunnelmat

Vihdoinkin kuvat kotikoneella ja hetki aikaa palata viikonlopun tunnelmiin...


 Maalla oli todella kaunista jouluna! Tällä samaisella pihalla tanssittiin muuten meidän häitä 07.07.07.Ja uusi kamera sai näyttää parhaita puoliaan!Pulkkailemassakin käytiin hetken. Pakkasta oli pahimmillaan -32 astetta, joten kunnon ulkoilut jäivät :(


Ja tyttö oli topattu sen muutaman minuutin ajaksi noin viidellä vaatekerroksella!


Kuusi oli pirtissä iso, kuten aina!


Lahjojakin tuli illalla muutama...

Tonttutyttö oli touhuissaan =)Posket punaisina ja silmät kirkkaina! Ymmärsiköhän joulusta mitään? Tuskin ainakaan mitään tulee muistamaan! Onneksi on kuvat.

Palaan myöhemmin lahjojen paljastuksien parissa. Heti kun ehdin..Tämä viikko on todella kiireinen töiden suhteen!!! (Sanoo äitiyslomalainen!?) Uusi toimipiste aukeaa maanantaina ja tekemistä on PALJON! Nyt kelpaisi muutto apu? Lastenhoito apu? Kaupassakäynti apu? Ruuanlaitto apu? Siivous apu? Koittakaa olla välittämättä mun kirjoitetusta äidinkielestä. Sen lisäksi että on lukihäiriö, itseäni häiritsee kun en edes tiedä mitkä sanat on yhdyssanoja...??

Tyttö on muuten siirtynyt nukkumaan omaan huoneeseen tällä viikolla. Ainakin vielä on mennyt hyvin. Syöttöjä on kuitenkin ollut edelleen yöllä kaksi.

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Mahtavia kuvia olet napsinut uudella kameralla! Kaunis tunnelma teidän joulussa :)

Sara kirjoitti...

Ihania ja tunnelmallisia kuvia olet ottanut. Munkin kirjoitusvirheistä ei pidä välittää..tosin suomi ei olekkaan mun äidinkieleni. hehe

Tsemppiä muuttoon !!

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos! Oon niin tyytyväinen, että ehdin tämän kaiken tänne tallettaa tässä kiireessä. Ensi viikolla helpottaa onneksi..