keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Hei, täällä ollaan vielä!

Hengissä siis =) Tammikuu piti olla se vuoden toiseksi hiljaisin kuukausi töiden kannalta sitten heinäkuun! Eipä oo näkynyt. Joten lomaa odotellessa. Meidän työssä se on joko tai. Loma poissa suomesta tai kotonakin koko ajan puhelimen ääressä. Silloin tällöin on siis vain pakko irrottautua.

Oon ihan auttamattomasti jäljessä..kyllä se joulu oli ja meni ja vaihtui se vuosikin. Mutta silti vielä pari kuvaa meidän pukinpaketeista..Saahan niistä vielä kauan nauttiakin, niin mitäs sen väliä vaikka kuvia tulee vasta nyt?

Tässäpä tämä ihanuus..KAMERA! Nikon D3100 ja käyttämään opettelua!


(Peilikin on saatu jo seinälle.) Ja muita mun toiveita..kirjoja :) Kodin Feng Shui, Viinistä viiniin ja myssystä sukkiin. Digikuvaus-kirja tuli kameran mukana. Hauskalla huumorilla on tuo opus varustettu ja siksi innostaa entistäkin enemmän kuvauksen opiskeluun!


Uudet aamutossut tarpeeseen..


Singstar ja suomihittejä. Mulla ja Cecilialla on nyt omat mikit! Kyllä meistä vielä tähtiä tulee ;)


Cecilia sai tän treenivälineen ja kyydissä olevat kirjat, joita on kiva sitten latoa kärryyn ja pois. Vielä ei seistä eikä kävellä ilman tukea, mutta ei varmaan malta kauaa typy enää..


Nämä tossut nyt ei joululahja ole, mutta envoinut olla ostamatta kun ne kaupassa näin!


Cecilia on nukkunut nyt hyvin omassa huoneessaan. Viimeyönä yksi syöttö. Menee sinnä puoli yhdeksältä nukkumaan, syö noin kahden-kolmen aikaan ja herää puoli yhdeksältä. Kivaa. Äidistä ja isistä ainakin :)
Nyt alan katsomaan CSI:tä rauhassa, koska en oo vilkassutkaan telkkaria varmaan yli viikkoon.

1 kommentti:

Sara kirjoitti...

SingStar on ihan paras. Me eilen mun synttäreillä taas laulettiin naapurit hulluksi! ;)