sunnuntai 16. tammikuuta 2011

In the pocket baby

Meidän kaverit tuli reissusta tuossa ennen joulua ja käytiin kyselemässä vinkkejä mukaan otettavista tavaroista. Yksi ehdoton hankinta heidän mielestään oli In the pocket baby-matkasyöttötuoli. Tai valjaat? Suosittelivat merkkiä erityisesti siitä syystä, että se käy kaikkiin tuolimalleihin, joissa on selkänoja. Heitä oli muut lapsiperheet Thaimaassa hieman kadehtien katselleet, kun syöttötuoleja ei ollut kuin muutamissa paikoissa ja lapsi oli aina jomman kumman vanhemman sylissä.

Meille paketti tuli postissa tällä viikolla..


Toimitusaika n.viikko riippuen maksutavasta. Ja mikä musta oli kivaa ja edistyksellistä, sain tekstarin kun paketti oli postissa! Olin juuri autossa matkalla kotiin ja koukkasin vain postin kautta. Normaalistihan olisin tullut kotiin, hakenut postin ja harmitellut löydettyäni saapumislapun etten enää viitsi lähteä pakettia noutamaan.


En ole asiantuntija tässä, mutta minulle kerrottiin, että joissain matkasyöttötuoli malleissa on selkänoja-osa huppua, joka ei sitten kooltaan käy tietenkään useisiin tuoleihin..? Tätä mallia testattiin jo meidän ruokaryhmän tuolissa ja sopii ainakin niihin! Ja matkapakkaus kun on, sen saa kääräistyä pussiksi itsensä sisään, jolloin paketti on sellainen lompakon kokoinen.

Tämän lisäksi muutama Cecilia kuuluminen, koska isovanhemmat varmaan jo alkaa soitella perään kun ei ole kuvia ollut moneen päivään ;)

Viime perjantaina tyttö käveli ensimmäistä kertaa kärryjen kanssa yksin olkkarin poikki!! Siitä ei ole kuvaa, mutta opetteli se myös syömään...


"Siis minä vai? En oo mitään sotkenut!"


Nokkamuskista tyttö vetelee niin reteesti itse vettä, mutta maitoa ei suostu siitä juomaan..? Maito on saatava tuttipullosta. Vinkkejä?? Pari yötä ollaan nyt annettu maitoa sille vasta puolikuuden aikaan aamulla. Nukkumaan on mennyt kiltisti siinä ysin-kympin aikaan. Tällainen lempeä unikoulu tavoitteena. Koska ei sillä nälkä ole muutaman tunnin välein. Tahtoisi vaan tottumuksesta tilkan maitoa. Katsotaan kuinka käy. Tiistaina saadaan pitkästä aikaa neuvolamittoja!

Ei kommentteja: