sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Pientä pintaremonttia

Tänään on vähän tuunattu kotia. Tai koko päivähän siihen taas meni, mutta nyt on hyvä mieli, kun on saanut rempallaan olevia asioita tehtyä! Heti aamusta saatiin laitettua keittiön välitilassa olevat lasit vihdoin paikoilleen. Miehet niitä pähkäilivät ja saivat onneksi laitettua. Mun homma oli ensin pestä ne. Cecilian vaari tuli remonttihommissa auttamaan ja saatiin myös olohuoneeseen ja eteiseen uusittua kattolistat. Keittiöremontin yhteydessä rakennettiin vähän sellaista uutta seinää, jonka kohdalta listat puuttuivat vielä kokonaan. Listojen laitto, varsinkin kattoon on kyllä sitä vihon viimeistä hommaa! Ei käynyt kateeksi, kun vierestä katselin. Tyydyin mielelläni touhuamaan muuta. Todella tyytyväinen olen maalausprojektiin, jossa olohuoneessa oleva yksi melko tummanruskea seinä sai nyt vähän vaaleamman beigen pinnan. Nyt sen vasta huomaankin, kuinka se tuo valoa tänne huoneeseen.

Anoppi oli tehnyt makaronilaatikon remonteeraajille, ihanaa, tuli tarpeeseen! Silloin kun hommaa on paljon jostain syystä se syöminen aina tuntuu jäävän.. Cecilia oli tädin kanssa tuon ajan. Onneksi näin. Ei olisi tullut muuten yhtään mitään mistään, kyllä täällä sellainen siivo oli.

Asunto alkaa olemaan pikkuhiljaa myyntiä vaille valmis ;) Tai kohtahan se taas on niin ettei edes raaskisi enää myydä, kun saa kaikki pikkujutut laitettua kuntoon. Heti sitä alkaa harmitella, että miksi ihmeessä ei tehty tätä jo silloin kaksi vuotta sitten!? Olisi tehty se itsellemme ja olisi ollut niin paljon kivempi kotona olla. Mut nää on näitä...

Ehkä kuvia  huomenna? Ainakin seinästä!

Ei kommentteja: