perjantai 17. joulukuuta 2010

Helsingin menon ihmettelyä..

Toissa päivänä oltiin ihmettelemässä Helsingin hulinaa. 


Narikka torilla oli oikein kunnon hässäkkä heti kun päästiin Kamppiin. Kojua kojun perään. 


En oo varmaan koskaan käynyt Helsingissä näin ennen joulua. Kyllä oli ihmettelemistä. Käytiin kävelemässä myös Espa päästä päähän.


Harmi, että kaikki joululahjat oli jo ostettu...Täällä olisi ollut kaikkea kivaa jouluista.


Keskustaan eksymisen tarkoitus oli treffata kahta luokkakaveria. Aamulla oltiin käyty jo siellä neuvolassa ja myös töissä pyörähdettiin. Kahvilassa Cecilia vähän väsähti ja veti oikein kunnon kiukut..:( Nukahti heti kun lähdettiin.

Eilen tytöllä olikin meno päällä. Meillä oli ystäviä kylässä ja typy yritti viedä kaverilta kaikki lelut ja kirkas toisen korvaan niin että sai itkun hänelle aikaiseksi..Äidillä ja isällä edessä siis järjestelmällinen kieltämisen hokeminen alkakoon. Tukea vasten Cecilia osaa jo liikkua vähän sivuttain. Välillä ottaa vahingossa kädet irti ja meinaa horjahtaa, mutta osaa välillä jo korjata painon takaisin. Eli tasapainoa haeskellaan.

Ja pottailusta sen verran, että nyt on saatu jo kahdet ensimmäiset pissat napattua pottaan! Jeee. Ollaan istutettu jo jonkin aikaa potalle silloin tällöin. Tyttö kyllä istuisi, mutta itse ei jaksa niin kauaa..:) Mutta eikös se niin ole, että onnistumiset motivoi?

Body Polarn O. Pyret, Housut KappAhl, Tossut HM.

Tossut on ostettu HM:ltä. Ihastuin niihin ihan täysin. Yritin ottaa kuvaa pohjasta, jossa lukee MY FIRST STEPS.

Kovaa asuntokuumetta pukkaa myös...taas..Tällaista tämä on ;) Ja samaan aikaa töissä alkaa olla todella kiirettä uuden toimipisteen auki saamiseksi.

1 kommentti:

Sara kirjoitti...

Kaikkea kivaa teilläkin meneillä. :D
Nuo joulu kojut minultakin vielä näkemättä. Täytyykin yrittää ensi viikolla päästä katsomaan niitä. Viikonloppuja!