lauantai 18. joulukuuta 2010

Pieniä murheita..

Nyt on huonoja uutisia... :( Ei nyt mitään maata kaatavaa! Mut meitin kamera meni rikki. Suostuu ottamaan hyvällä tsäkällä ehkä videokuvaa, mutta ei kuvia. Ollaan kyllä kunnon kameraa suunniteltukin. Tämä nyt tuli vain niin yllättäen. Lue: Ei tahtoisi yllättäviä menoja. Blogissa siis tyytyminen joko vanhoihin kuviin tai videopätkiin toistaiseksi. Tai kännykkäkuviin.  Eniten kuitenkin tuo tytön kasvun ja kehityksen ikuistaminen asettaa paniikkia uusille hankinnoille.

Tässä pari huonolaatuista kännykkäkuvaa.. Katsokaas millainen peili löytyy sukulaisista! Sitä Cecilian kanssa ihailtiin. Ensin tyttö opetteli isin kanssa nousemaan rappusia kontaten välitasanteelle ja sitten peili kiinnosti kovin.


Ja peili jatkuu... :)


Eikös ole mahtava!? Minusta ainakin!! Kuvat pitäisikin itseasiassa olla toisin päin..

Nyt on kiva tunne, kun ei tarvitse tuota joulua sen kummemmin kotona ressailla. Paketit on hankittu ja kortit postitettu. Töissä menee lahjakorttien myymisessä viimeiset päivät. Mitään jouluruokia me ei kyllä syödä muutenkaan, joten niitä ei tarvitsisi hamstrata vaikka kotona oltaisiinkin. Mutta tunnelmalliseen pirttiin on kiva mennä joulun viettoon!

Tänään meillä on miehen kanssa treffit =) Saas nähdä mitä se on keksinyt..Siis relax. Kyllä se joulu tulee kuitenkin!

Ps. hampaita tulee hirveetä vauhtia! Nyt jo neljä. Ja aamupisut saatiin taas napattua pottaan ;)

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mäkin niin odotan mun ja mun murun deittiä joka on ensi viikolla. Mitäköhän se on taas keksinyt!
On se kyllä yhtä ihanaa mennä vielä deiteille miehensä kanssa. Monet eivät sitä ymmärrä että kun parisuhde on tiettyyn vaiheeseen jo mennyt ei tarkoita että deittailu pitäisi loppua. On tärkeää koko elämänsä aikana deittailla ja niin kuin pitää kipinää elossa ja uudistaa suhdettansa. Pitäkää siis te hauskaa!!

Lystimäki kirjoitti...

Juup. Samaa mieltä! Ja varsinkin nyt kun on tuo pieni ihanuus, joka kuitenkin vie niin paljon molempien aikaa ja huomiota..Pitää muistaa parisuhdekin.