keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Ulkoilua ja vaatehuolia

Tänään käytiin koko perheen voimin neuvolassa. Reissu meni yllättävän hyvin! Tuplavaunujamme, Baby joggerin City selectejä, testailtiin jo eilen illalla kauppareissun merkeissä. Vähän on opettelua tämä kaikki, tavarapaljouden kanssa säätö..lähteminen ylipäänsä ovesta ulos kestää kyllä tovin jos toisenkin. Onneksi on tuo mies kotona jeesimässä!! Hieno painokin saatiin jo pojalle, 3750g, joten ei muuta kuin ulkoilemaan.

Kuvittelin tuossa loppu raskauden aikana käyneeni kaikki hankinnat läpi, joita tarvitsisi lapsen synnyttyä. Ajattelin olevani toisen kanssa jo ihan konkari, että kaikkea kyllä on mitä tarvitaan! Toisena päivänä kotona tajusin, ettei olekaan juuri mitään fiksua päälle pantavaa. Ajatellen imetystä ja sitä kun alkaa tulla vieraita kyläilemään. Pari viime raskauden aikaista kulahtanutta toppia, lähinnä kesäkeleille.. Ja tuo pissakaaria lähettelevä poika pitää varmasti huolen siitä, että paita pitäisi vaihtaa vielä kerran tai pari päivässä. Joten auttakee ystäväni, joilla imetysvaatteita on, kunnes pääsen Helsinkiin!?! Espoossa ei tällaisia kauppoja juuri taida olla? Meidän lähellä oleva Villiankkakin on tainnut muuttua lähes kokonaan nettikaupaksi, josta tilaamalla kestää taas oma aikansa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Terhi!

Niin me äiditkin ollaan erilaisia...neljäs vauva-aika menossa, enkä yhtään ainutta odotusajan tai imetysajan vaatetta ole ostanut näiden vuosien aikana. :)
Ovat mun mielestä aikamoista rahastusta...pelkkä odotus- tai imetys-sana jo tuo useamman kympin hintaa lisää.

Nautinnollisia ulkoilupäiviä sinne! :)


Mirva

Lystimäki kirjoitti...

Juu, onhan sitä vaikka mitä ratkaisuja olemassa. Nostaa toppia ja avata vaikka kauluspaidan nappeja. Itse en hirveesti tykkää jos voi sanoa "julkisesta" imetyksestä. Ja meilläkin näköjään otetaan ihan valokuvia imetyksen aikana kielloista huolimatta.. :( Ja näin alussa kun vauva vain on siinä rinnassa kiinni tuntikausia.. Vierailu tietysti osuukin melko varmasti ruoka-aikaan.

Itse tahtoisin imettää kuitenkin mahdollisimman kauan ja sen takia haluaisin tilanteen olevan itsellekkin niin mukava kuin mahdollista.

Liisa kirjoitti...

Mulla olis vaikka mitä liikenevää imetys-hässäkkää, ja oon vielä huomenna tulossa Olariin muskariin mutta koko-luokka taitaa olla sulle aivan liian isoa (M-L)?

Lisäksi pakko vinkata, että tilasin netistä tollasen imetykseen sopivan alus-topin, jonka avulla sai käytettyä normaaleja päällis-paitoja:
http://www.ipanainen.fi/product/80/anna---tusenbla-imetystoppi
Vaikka on vähän hintava, niin maksoi ainakin mulla itsensä nopeasti takaisin :)

Kippuralla kirjoitti...

Onnea supersöpöstä vauvasta :)
Mitäs isosisko tuumaa?

Lystimäki kirjoitti...

Kiitti Liisa. Tenttaan sulta vielä lisää tosta topista :) Villiankka sattui olemaan juuri eilen illallla muutaman tunnin auki, niin sain sieltä hankittua. Tulkaa käymään kumminki ku ehditte!

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos! Cecilia on kyllä osoittanut kuinka rankkaa on olla isosisko. Tänään oli jo vähän normaalimpi päivä. Tykkää kyllä veljestä kovasti, mutta testaa vanhempia kaikessa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Löysin blogisi ja olenhan jäänyt sen lukemiseen koukkuun.
Kun saa lapset päikkäreille on kiva ottaa kuppi kahvia ja lueskella.

Meilläkin puitiin pitkään ratas ongelmaa, sisarruksille tulee ikäeroa 1v7kk joten tuplat tarvittiin. Eilen meille sitten tuli uudet baby jogger cityt, eli samat kuin teillä, mutta mitä sadesuojaa käytät niissä, siis kopan kanssa tai kun on sisaristuimet käytössä? Niin ja onko teillä ratasosassa sitä ns. turvakaarta ostettu erikseen, tekeekö sillä mitään.
Mukavaa talvea sinne teille.

-Irina

Lystimäki kirjoitti...

Moikka Irina!

Kiva kuulla, että pidät blogista! Oon käyttänyt vauvan kopan kanssa tavallista Brion vaunusadesuojaa. Ostin yhden eri merkkisen Prismasta, jonka kuosissa oli palloja..mutta se oli tosi huono laatuinen ja liian iso, koska resorit ei pysyneet kuosissaan. Koppahan on aika pieni, mutta tuo Brion suoja on toiminut. Ja isommalla lapsella on ollut matkarattaiden sadesuoja.

Mukavia kärryttelyjä sinnekkin!