torstai 12. huhtikuuta 2012

Tätä elämää....


Eilen oli taas oikein varsinainen päivä! Kaikki mikä nyt pieleen voi mennä niin tuntui menevän. Välillä on tämmöistä....Kun muutenkin jo suututti, niin kaiken kukkuraksi pudotin mun kameran lattialle ja siitä hajos tuo linssi (?). Onneksi on olemassa yksi vaihtokappale, mutta silti. Nythän juuri ei oo mitään uutta kuvattavaa tulossa, yks vauva vain..!

Tiedän, että kaikki odottaa vauvaa, mutta ihmiset ei kyllä yhtään ajattele mitä ne sanoo. Kaikki tuntuu esittävän jotain aikataulujaan mulle? Ihan kuin pystyisin siihen vaikuttamaan milloin synnytän!? "Mulla on sitten silloin sitä ja tätä.." ja "Älä sitten ainakaan silloin lähde, kun..." ja "Voidaanko me nyt mennä sinne tai tänne..." Eilen olis tehnyt mieli kyllä sanoa....Joten Kiitos ja Anteeksi, teille lukijat! Mutta kylläpä vähän helpotti =)

Kyllä mä voisin lähtee jo....:)


Ps. Kiitos Saralle ja Katille tunnustuksista viime tekstissä! Palailen varmasti jossain vaiheessa asiaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No älä muuta sano! =) Toinen rumba on sitten kun yrittää kesäaikaan varata päivää ristiäisille, niin eiköhän joka sukulaisella ole näppinsä pelissä että "ei kai vaan tuohon viikonloppuun kun siinä meillä on sitä ja tätä..."

Lystimäki kirjoitti...

No näinpä:)

Anonyymi kirjoitti...

olen seurannut pitkään tätä blogia!aivan ihana tyär teillä ja tuo nimi<3 i love. pojalla myös sulonen nimi. kotinne on erittäin hyvin sisustettu aivan sinun näköinen. onnea vielä teidän pojastanne! :)