sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Opettelua

Ollaan käyty kävelyllä koko perheen voimin. Nyt on testattu rattaatkin molempien lapsukaisten nukkuessa päiväunia. Hyvin toimii! Tämä pienempi on nukkunut lisäksi hug a bub:n kantoliinassa, jossa uni on maistunut paremmin kuin omassa sängyssä. Kaveri tuntuu olevan melko läheisyyden kaipuinen ja herää heti jos hänet nostaa johonkin sängylle tai viltille nukkumaan. Kantoliina on siis jälleen kerran ollut huippu juttu! Tänäänkin mies on lähdössä illaksi Karjaalle peliin, joten iltatoimet esikoisen kanssa kiittävät, jos käytössä on edes hetken kaksi kättä..

Cecilia oli eilen isotätien kanssa lapsimessuilla. Siinä jäivät päiväunetkin väliin, kun oli ollut niin kivaa. Huvitutti-orkesteri on tytön ihan ehdoton lemppari! Lisäksi oli nähnyt muumeja ja purkanut energiaa jollain temppuradoilla. Kiukuttelukin on tasoittunut päivä päivältä ja ruoka on alkanut taas maistumaan vähän peremmin.

Ihania auringonpaisteisia päiviä!!

4 kommenttia:

Junibea kirjoitti...

Löysin juuri blogiisi. Liityin llukijaksi joten tarkoitus ois tullatoistekin kurkkimaan =) Mukavaa kevättä.

Lystimäki kirjoitti...

Kiva kun löysit ! Toivottavasti löydät jatkossakin mukavaa luettavaa!

Lystimäki kirjoitti...

Tähän tekstiin oli joku kommentoinut ja kysellyt millaista joggereita on työntää. Olen pahoillani, että kommentti vissiin vahingossa hävisi kun näppäilin liian äkkiä kosketusnäytöllä!

Kärryt ovat hyvät työntää, vaikka isompi lapsi olisikin edessä kuten tekstin kuvassa. Kevyemmät tietysti vielä jos painopiste on toisin päin. Mutta näin kesällä asfaltilla työntely onnistuu yhdelläkin kädellä, tätä on jo useasti testattu :) Kääntyvät etupyörät ovat ehdottomasti mun juttu!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olemme kiinnostuneet noista Baby Joggereista ja olisinkin halunnut kysyä vielä tuosta pituudesta. Meillä ei meinaan täällä lähellä ole liikettä, johon voisin mennä niitä mittailemaan. Haluaisin tietää, niiden noin mitan pienimmillään ja isoimmillaan sisarusistuimen kanssa. Meillä on niin onneton tuulikaappi, että pelkään ettei ne mahdu sinne...muuten olisin jo nämä hankkinut! Olen sinulle todella kiitollinen, jos nämä mitat voisit minulle ottaa...

Piipe