perjantai 30. joulukuuta 2011

Turvallisesti kotona.

Joulun pyhät oli oikein rentouttavaa ja ihanaa aikaa. Viikko on mennyt todella nopeasti, kun Cecillä on ollut paljon hoitajia ja leikittäjiä. Ollaan reissattu kylläkin molemmat mummilat ja muut sukulaiset, mutta todella kivaa on ollut. Ollaan saatu nukkua miehen kanssa pitkään ja Lionelin peittokin on melkein valmis. Kertoo hyvin siitä, että tyttö ei vaatinut pelkästään äidin huomiota ;) Tänään ollaan palattu kotiin viettämään uutta vuotta. Meille tulee ystäviä, lapsi ja koiria yökylään. Toivottavasti lapset saa nukuttua ja koirat ei pelkää liikaa. Itse odotan innolla, miltä näytää rakettimeri täältä yläilmoista. Oonko sanonut, että asutaan yhdeksännessä kerroksessa maan pinnalta laskettuna?



Tonttutyttömme sai paljon lahjoja, joiden kanssa ollaankin aivan pulassa nyt kotona. Menee vähän hankalaksi, kun ei Cecilian huoneessa oo enää vapaata lattiatilaa kävellä!? Ja kohta syntyy vielä pikkuvelikin, mihinkäs se laitetaan? Ja sen vaatteet ja autot??

Joulupukki toi Cecille mm. kolme nukkea, kahdet nuken rattaat, yhden nukensängyn ja Brion leikkihellan. Paljon tuli myös satukirjoja ja ihania vaatteita!



Mahtavaa uuden vuoden vaihtumista kaikille! Olkaa varovaisia rakettien kanssa. Me keskitytään pelkästään katseluun.

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Oho! Olitpa supernopea peitontekijä! Wau :)

Hyvää uutta vuotta teille! Teillä se varmasti ainakin tuo mukanaan vauvantuoksuisia hetkiä :)

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos ja ihanaa uutta vuotta myös teidän perheelle!